Τι αναφέρουν στη Βραζιλία για τον Χάμες!

Τι αναφέρουν στη Βραζιλία για τον Χάμες

Δείτε την εκπομπή μας

Ο Ολυμπιακός έδωσε τη δυνατότητα στον Χάμες να επιστρέψει σε υψηλό ποδοσφαιρικό επίπεδο στην Ευρώπη και να παίξει ξανά καλή μπάλα με σταθερότητα. Να κάνει ξανά τη διαφορά, σε μια μεγάλη ευρωπαϊκή ομάδα, με παράδοση στον πρωταθλητισμό. Και τώρα, φαίνεται πως η παρουσία του αυτή δεν περνάει απαρατήρητη.

Ο παγκόσμιος Κολομβιανός φέρεται να έχει… πέραση στη Βραζιλία. «Τον θέλουν πολλοί σύλλογοι του τον κόσμο, ανάμεσά τους και η Φλουμινένσε από τη Βραζιλία που βάζει στο τραπέζι έναν μισθό εκατομμυρίων για να τον δελεάσει. Αυτή τη στιγμή το μέλλον του Κολομβιανού μέσου είναι για άλλη μια φορά αβέβαιο. Το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό λήγει τον Ιούνιο του τρέχοντος έτους και ήδη έχουν αρχίσει να ακούγονται φήμες για τον νέο προορισμό που θα είχε ο ποδοσφαιριστής της Εθνικής Κολομβίας», αναφέρουν στη Βραζιλία για τον Χάμες.

Βεβαίως, ο Ολυμπιακός δεν έχει πρόθεση αυτή τη στιγμή να συζητήσει το ενδεχόμενο να παραχωρήσει τον Χάμες. Ο οποίος είναι κομβικός για την ομάδα του Πειραιά. Και η πρόθεση του Ολυμπιακού να στηριχθεί επάνω του, τη νέα σεζόν είναι σαφής.

https://www.gavros.gr/article/podosfairo/356832-ti-anaferoyn-sth-brazilia-gia-ton-xames