Θρύλος ξανά μαγεία και 2/2 μέσα στην «φούσκα» της Όστιας !!!!Σπαντάου – Ολυμπιακός 9-13

Παίζοντας κατά διαστήματα εξαιρετική άμυνα, ο Ολυμπιακός επικράτησε με 9-13 της Σπαντάου στο δεύτερο παιχνίδι του LEN Champions League, κάνοντας έτσι την δεύτερη νίκη του σε δύο αγώνες στη «φούσκα» της Όστιας.

Δείτε την εκπομπή μας:

Γράφει ο Κωνσταντίνος Καλογερόπουλος

Η ομάδα του Θοδωρή Βλάχου, μπορεί έκανε καλό ξεκίνημα μιας και βρέθηκε μπροστά στο σκορ και παρ όλο που το πρώτο οκτάλεπτο έκλεισε με 3-3. Στη συνέχεια μόλις βρήκε τα… πατήματά ακόμα ποιο πολύ και με την άμυνά του έκανε ένα τέλειο δεύτερο οκτάλεπτο ημίχρονο που ουσιαστικά τον έβαλε σε θέση οδηγού γιατί δέχθηκε μόνο ένα γκολ έναντι πέντε που πέτυχε και έτσι το 3-3 έγινε 4-8.
Στο τρίτο οκτάλεπτο ο Ολυμπιακός δεν μπήκε καλά και δέχθηκε γρήγορα γκολ πέναλτι, με την Σπαντάου να πιέζει και τον Ολυμπιακό να κρατάει για αυτό κράτησε και την διαφορά τον τεσσάρων γκολ
6-10.
Έτσι μπήκαμε στο τελευταίο οκτάλεπτο, με τον Ολυμπιακό να έχει φυσικά το προβάδισμα των τεσσάρων τερμάτων 6-10.Και την Σπαντάου να πιέζει ακόμα ποιο πολύ, αλλά το μόνο που κατάφερε είναι να ρίξει την διαφορά στα τρία γκολ 7-10, αλλά και στο 8-11.Με τον Ολυμπιακό να πατάει πάνω στο καλό δεύτερο οκτάλεπτο που έκανε στο αγώνα. Έτσι θρύλος πήρε την δεύτερη σερί νίκη με 9-13.
Τα οκτάλεπτα: 3-3, 1-5, 2-2, 3-3.

Σπαντάου: Ρέστοβιτς 3, Ζούενγκλινγκ 1, Κολόντ 4, Ντέντοβιτς 1.

Ολυμπιακός: Αργυρόπουλος 3, Ίρβινγκ 2, Γενηδουνιάς 1, Μουρίκης 1, Δερβίσης 1, Καπότσης 2, Κάκαρης 1, Σκουμπάκης 1, Πρέκας 1.

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει αύριο την Τετάρτη (16/12, 18:45) τη Γιουγκ για την 3η αγωνιστική.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0