Τα δίνει όλα για να φέρει τον «μάγο»!

Όλο το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού, σε ό,τι αφορά την ενίσχυση των εξτρέμ, επικεντρώνεται, αυτή τη στιγμή, στην απόκτηση του Σοφιάν Μπουφάλ!

Δείτε την αθλητική εκπομπή μας :

Ο Μαροκινός «μάγος» της Σαουθάμπτον αποτελεί τον Νο1 στόχο, δίχως βέβαια να παραμερίζεται η υπόθεση του Γκάρι Ροντρίγκες, η οποία πάντοτε παραμένει ανοικτή. Ο Ολυμπιακός έχει προχωρήσει τις επαφές με τον ποδοσφαιριστή, έχει βρει τη «χρυσή τομή» ως προς το συμβόλαιό του και έχει το «ναι» του Μπουφάλ. Ο ίδιος δείχνει ιδιαίτερα «ζεστός» να φορέσει τη φανέλα του Ολυμπιακού.

Αυτό που απομένει, πλέον, είναι να βρεθεί η «χρυσή τομή» με τη Σαουθάμπτον. Η αγγλική ομάδα συζητά για να παραχωρήσει τον ποδοσφαιριστή, αλλά όπως σας έχουμε αναφέρει, αξιώνει ένα ποσό της τάξεως των 4 εκ. ευρώ. Ο Ολυμπιακός προσπαθεί να μειώσει τις απαιτήσεις της και να τις φέρει πιο κοντά στα στάνταρ, τα οποία εκείνος θέτει. Ο Ολυμπιακός κυνηγάει να πάρει με κανονική αγορά τον Μπουφάλ και όχι με δανεισμό.

Στην άκρη, αλλά πάντα ενεργή διατηρεί ο Ολυμπιακό και την υπόθεση Γκάρι Ροντρίγκες. Ο Ολλανδός είναι «μπλεγμένος» ανάμεσα σε Αλ Ιτιχάντ και Φενερμπαχτσέ και η υπόθεσή του μόνο εύκολη δεν είναι, ακόμη και τώρα, μετά από τόσο καιρό. Ο Ολυμπιακός επιμένει, λοιπόν, για τον Μπουφάλ και αναζητά τον τρόπο να τον κάνει δικό του, φέρνοντας τη Σαουθάμπτον στα μέτρα του. Η αισιοδοξία που πηγάζει από το λιμάνι λέει ότι μπορεί να βρεθεί η άκρη και ο Μαροκινός παικταράς να έρθει στον Πειραιά! Αναμένουμε…

Πηγή Gavros.gr

Share and Enjoy !

0Shares
0 0