Στο στόχαστρο ο Σίοβας!

Ο Ολυμπιακός προχωράει σε μια δύσκολη χρονιά στο Τσάμπιονς Λιγκ και την Σούπερ Λιγκ, αλλά οι τραυματισμοί, η ελλιπής προετοιμασία εξαιτίας της κατάστασης με τον κορονοιό, και η μηδενική ξεκούραση των ποδοσφαιριστών έχουν αρχίσει να βγάζουν αγωνιστικά προβλήματα στην ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς.

Τον Ιανουάριο έχει παρθεί η απόφαση να γίνει ξεκαθάρισμα με τους ποδοσφαιριστές που δεν δικαίωσαν τις προσδοκίες των ανθρώπων του Ολυμπιακού, αλλά και σημαντική ενίσχυση σε τομείς που υπάρχουν ζητήματα.

Μια μεταγραφή σχεδόν έτοιμη πρόκειται να γίνει γνωστή με την έναρξη του μεταγραφικού παραθύρου του Ιανουαρίου.

Και λέμε σχεδόν, όχι για την μεταγραφή που είναι “κλεισμένη”, αλλά για το πότε θα έρθει. Ιανουάριο ή Ιούνιο. Με τις περισσότερες πιθανότητες να δείχνουν Ιανουάριο.

Μια μεταγραφική εξέλιξη υπάρχει στον Ολυμπιακό με σκοπό την ενίσχυση της ομάδας και είναι ένας παλιός γνώριμος που επιστρέφει στο λιμάνι του, Μιλάμε για τον Δημήτρη Σιόβα που μετά το επιτυχημένο πέρασμα του από το πρωτάθλημα Ισπανίας σε Λεγκανές και λιγότερο στην Ουέσκα πιστεύει ότι ήρθε η ώρα της επιστροφής.

Πιο συγκεκριμένα από την πλευρά του Έλληνα ποδοσφαιριστή έγινε η πρώτη επαφή με τον Ολυμπιακό περί επιστροφής του, και στο λιμάνι δεν τους άφησε αδιάφορους. Προχώρησαν σε επαφές και ουσιαστικά υπάρχει πλήρης συμφωνία για την επιστροφή του Έλληνα άσου.

Απέσπασε 1-1 στο «Μεστάγια» η Ουέσκα με γκολ του Σιόβα

Η Ουέσκα που είναι ουραγός της Λα Λίγκα και πολύ δύσκολα θα σώσει την χρονιά, είναι ουραγός και η μοναδική ομάδα που μετά από 12 αγωνιστικές δεν έχει βρει ακόμα νίκη. Δεν υπάρχει κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα μεταξύ Ουέσκα και Σιόβα, απλά ο Έλληνας πρώην διεθνής αισθάνεται ότι έχει κλείσει ο κύκλος του στην Ισπανία.

Η Ουέσκα τον είχε αγοράσει από την Λεγκανές με 1,000,000 το καλοκαίρι και με ετήσια αμοιβή κοντά στα 2 εκ, αλλά φυσικά δεν μιλάμε για τέτοια ποσά.

Το ζητούμενο είναι να μπορέσει να κλείσει από τον Ιανουάριο η μεταγραφή για τον Ολυμπιακό αφού το 2021 προβλέπεται αγωνιστικός Γολγοθάς και μια καλή πορεία στην Ευρώπη εξακολουθεί να είναι βασικός στόχος, άσχετα με την τελευταία εμφάνιση που κακά τα ψέματα ξενέρωσε τον κόσμο. Να γκρινιάζει ο κόσμος γιατί έχει δει καλύτερα και λογικό είναι να περιμένει περισσότερα, είναι κάτι πολύ λογικό.

Σύντομα αναμένονται εξελίξεις για την μεταγραφή του Σιόβα και την επιστροφή του άλλοτε αμυντικού των Πανιωνίου και Ολυμπιακού.

Πηγή

https://www.sports365.gr/o-dimitris-siovas-epistrefei-ston-olympiako/?fbclid=IwAR2bMJ3HkhVw-TrhEP9nymMw5-4lV_P7IO9_8mnw-CwsJu-CmBIOtqvEsMY