Σπουδαία κίνηση ενόψει του ΠΑΟΚ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!!!

Σπουδαία κίνηση ενόψει του ΠΑΟΚ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!!!

Κίνηση που σπανίζει στο ελληνικό ποδόσφαιρο!

marinakis-savvidis

Άντε να δούμε καλύτερες μέρες στο ποδόσφαιρο! Καιρός ήταν, μυαλά υπάρχουν, θέληση υπάρχει, είναι καιρός να δούμε και πράξεις! Αφού υπάρχει η καλή διάθεση, ελπίζουμε παράγοντες και κατά συνέχει κόσμος (φίλαθλοι και οπαδοί) να τα βρούνε και να δώσουμε νέα τροχιά στο άθλημα στην Ελλάδα!

Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ συμφώνησαν να φορέσουν οι ποδοσφαιριστές αμφότερων μαύρα περιβραχιόνια, στη μνήμη των οπαδών του Δικέφαλου που έχασαν τη ζωή τους στα Τέμπη! Έχουμε δει κατά καιρούς και άλλες πράξεις που έχουν εκτιμηθεί όπως καταθέσεις στεφάνων, αμοιβαίες συνδεσμικές επισκέψεις σε ήρεμο κλίμα κτλ, αλλά την κύρια ευθύνη φέρουν οι ίδιοι οι ιδιοκτήτες των ομάδων ώστε να παραδειγματίσουν τον κόσμο και να εξάρουν την φίλαθλη και κόσμια συμπεριφορά! Ας σταματήσουμε να συμπεριφερόμαστε σαν κανίβαλοι με κόκκαλα στο κεφάλι, που δυστυχώς δε φοράμε μόνο στις απόκριες αλλά όλο το χρόνο και ας φτάσουμε επιτέλους στο 2015 της ανθρωπότητας να φερόμαστε ως νοήμονα όντα!

Πρόκειται μόλις για μία συμβολική κίνηση, καθώς την προσεχή Κυριακή συμπληρώνονται 16 χρόνια από τη μαύρη ημέρα που εκείνοι οι οπαδοί του ΠΑΟΚ έχασαν τη ζωή τους, στο τραγικό δυστύχημα, με την ελπίδα όλοι να σεβαστούμε αυτά που μας ενώνουν, όπως οι αντιξοότητες της καθημερινότητας και να περάσουμε σε δεύτερη μοίρα αυτά που μας χωρίζουν, που δεν είναι τίποτα παραπάνω από χαζές στιγμιαίες διαφορές!

Επιμέλεια : Αλέξανδρος Στεργίου

Share and Enjoy !

0Shares
0 0