Πελεκούδας: Ζητώ συγγνώμη από όλους, τα συνθήματα δεν με αντιπροσωπεύουν

Μετά τον σάλο που προκλήθηκε από το σύνθημα που τραγούδησε στους πανηγυρισμούς για την κατάκτηση του τίτλου, ο Παναγιώτης Πελεκούδας απολογήθηκε σε όλους μέσα από τον λογαριασμό του στο ίνσταγκραμ και εξήγησε πως τίποτα από όσα ακούστηκαν δεν τον αντιπροσωπεύουν και χαρακτήρισε άτυχη στιγμή το λάθος του.

Δείτε την εκπομπή μας :

 

Αναλυτικά όσα έγραψε: «Την Κυριακή 12/7 μετά το τέλος του αγώνα μεταξύ του ΠΑΟ και του ΟΣΦΠ και αφού κατακτήσαμε το πρωτάθλημα, κατά τη διάρκεια των πανηγυρισμών, υπό την ένταση των στιγμών, επιδόθηκα σε εκφράσεις- συνθήματα, οι οποίες δεν με αντιπροσωπεύουν ως άτομο, αθλητή και φυσικά ως Πρόεδρο του ΠΑΣΑΠ.

Είναι αυτονόητο ότι σέβομαι πλήρως όλους τους παίκτες του βόλεϊ και όλα τα σωματεία, όπως και το ΤΑΑ Ολυμπιακός, του οποίου μάλιστα ήμουν παλαιότερα και αθλητής. Για την άνω συμπεριφορά μου ζητώ συγγνώμη από όλους τους φιλάθλους, τους ανθρώπους του βόλεϊ και κυρίως τους συμπαίκτες όλων των ομάδων τους οποίους και καθημερινά προσπαθώ να εκπροσωπώ μέσω του συνδικαλιστικού μας φορέα διεκδικώντας από κοινού το καλύτερο δυνατόν για το άθλημα μας.

Ήταν μία άτυχη στιγμή για εμένα και για αυτό προβαίνω άμεσα σε αυτήν τη δήλωση. Και όπως έχει ειπωθεί: Το να μη διορθώνει κανείς τα λάθη του είναι μεγάλο λάθος».

 

Share and Enjoy !

0Shares
0 0