Παρέμβαση ο Παναθηναϊκός – Θέλει το ματς στα χαρτιά!

Παρέμβαση ο Παναθηναϊκός – Θέλει το ματς στα χαρτιά!
Δείτε την εκπομπή μας

Κύρια παρέμβαση θέλησε να καταθέσει ο Παναθηναϊκός, με σκοπό να προλάβει την εκδίκαση της υπόθεσης της διακοπής του ντέρμπι κόντρα στον Ολυμπιακό.

Συγκεκριμένα, για όσους ελάχιστους δεν έχουν παρακολουθήσει την υπόθεση, μία κροτίδα έπεσε δίπλα στον Χουάνκαρ, ο οποίος έπεσε στον αγωνιστικό χώρο την ώρα που έκανε προθέρμανση.

Άμεσα ο Παναθηναϊκός αποχώρησε από το ντέρμπι και δε θέλησε να βγει ξανά για να αγωνιστεί με αποτέλεσμα να υπάρξει οριστική διακοπή.

Ο διαιτητής Μαρέσκα, έγραψε το φύλλο αγώνα το οποίο και σας αποκάλυψε το Sportime και μέσα σε αυτό δεν… έκαιγε καμία από τις δύο ομάδες, ωστόσο ο Παναθηναϊκός δε χρειάστηκε καν να κληθεί για απολογία όπως έγινε γνωστό την Τρίτη.

Πλέον το «τριφύλλι» κατέθεσε όπως είπαμε κύρια παρέμβαση με έναν και μοναδικό σκοπό. Να πάρει το ματς στα χαρτιά.

Έτσι επειδή έχουν έννομο συμφέρον, θα βρίσκεται κανονικά στα γραφεία της Super League, για να παρακολουθήσουν την εκδίκαση της υπόθεσης.

Παράλληλα θα μπορέσουν να υποστηρίξουν τη θέση τους, ενώ παράλληλα θα ζητήσουν ο Ολυμπιακός να τιμωρηθεί και προφανώς να μηδενιστεί όσον αφορά τη μεταξύ τους αναμέτρηση.

Πάντως σύμφωνα με τα όσα αναφέρει ο κώδικας, το σενάριο που φαίνεται να είναι πιο πιθανό, είναι να έχουμε επαννεκίνηση της αναμέτρησης από εκεί που σταμάτησε.

Ωστόσο θα πρέπει να περιμένουμε, αφού πολλά μπορούν να γίνουν, ενώ και ο διαιτητής Μαρέσκα, έχει κληθεί και μίλησε με τον δικαστή της υπόθεσης τόσο για τη διακοπή αλλά και τα όσα έγιναν στο ματς.

Σίγουρα έχουμε ακόμα μέλλον για την υπόθεση, αν σκεφτεί κανείς ότι μπορεί να φτάσουμε και στο CAS αν κάποια ομάδα δεν είναι ευχαριστημένη με την απόφαση.