Παπανικολάου: «Βγάλαμε σημαντικές άμυνες και κάναμε εύκολη τη δουλειά μας – Έχω ακούσει πολλά για την επίθεσή μου»

Παπανικολάου: «Βγάλαμε σημαντικές άμυνες και κάναμε εύκολη τη δουλειά μας – Έχω ακούσει πολλά για την επίθεσή μου»

Δείτε την εκπομπή μας

Οι δηλώσεις του Κώστα Παπανικολάου:

«Ήταν μια πάρα πολύ σημαντική νίκη απέναντι σε μια ομάδα με εξαιρετικό μομέντουμ. Κέρδισε εδώ τους δύο πρώτους της κατάταξης. Ανταπεξήλθαμε και πήραμε μια μεγάλη νίκη. Βγάλαμε ένταση, ενέργεια και βάλαμε μεγάλα σουτ στο τέλος.

Είναι επικίνδυνη η Ζάλγκιρις στο σπίτι της και ξέρουμε πόσο δύσκολο είναι να παίζεις εδώ. Έπρεπε να ματσάρουμε τη δύναμή τους και το κορμί τους στα ριμπάουντ. Από την στιγμή που το κάναμε σε καλό βαθμό, βγάλαμε σημαντικές άμυνες και μπορέσαμε να κάνουμε πιο εύκολη τη δική μας δουλειά. Στο τέλος ανεβήκαμε εμείς και αυτοί έδειχναν να πέφτουν».

Για τη δική του απόδοση: «Η επιθετική μου απόδοση εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τους χειριστές μας. Μπορεί να τελειώσω το ματς με 3 σουτ, ίσως υπάρξουν και ματς που θα βρω περισσότερα. Αυτό έγινε σήμερα και είμαι χαρούμενος που μπήκαν. Έχω ακούσει πολλά για την επιθετική μου συγκομιδή φέτος. Σήμερα με βρήκαν οι συμπαίκτες μου, μπήκαν τα σουτ, αλλά και να μην έμπαιναν αν ερχόταν η νίκη, όλα καλά».

Για το ματς με τον Παναθηναϊκό που ακολουθεί: « Η δουλειά μας είναι το επόμενο παιχνίδι, εξίσου δύσκολο. Κοιτάμε το επόμενο σκαλί και δε θέλουμε να σκοντάψουμε κοιτώντας πιο ψηλά στην κορυφή».

Share and Enjoy !

0Shares
0 0