Παπανικολάου: «Να μην στοχοποιηθεί ο Αγραβάνης» (vid)Παπανικολάου: «Να μην στοχοποιηθεί ο Αγραβάνης» (vid)

Παπανικολάου: «Να μην στοχοποιηθεί ο Αγραβάνης» (vid)Παπανικολάου: «Να μην στοχοποιηθεί ο Αγραβάνης» (vid)

Δείτε την εκπομπή μας

Όσα είπε ο Παπανικολάου:

«Θέλω να πω κάτι για τον Αγραβάνη, γιατί είναι ένα παιδί που πήγε από την ν Ολυμπιακό στον Παναθηναϊκό και δεν θέλω να στοχοποιηθει. Τον έσπρωξα και αν έχω κάνει κάποιο λάθος ζητάω συγγνώμη. Του το είπα και στο τέλος αλλά και λόγω των παλμών δεν ήταν εύκολο να μιλήσουμε».

Για το πρώτο ημίχρονο:

«Στο πρώτο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός έπαιξε καλά και έξυπνα. Μας έβαλε να σκεφτούμε στην επίθεση και μας επηρέασε. Θέλαμε να ξεκινήσουμε καλά και δεν έγινε και μας εγκλώβισε αυτό. Είπαμε να βρούμε ρυθμό μέσα από την άμυνα».

Για την άμυνα του Ολυμπιακού:

«Έχει διαφορά η άμυνα να είσαι σε ισορροπία και να περιμένεις τον αντίπαλο μετά από ανισορροπία. Είναι καταστάσεις που έχουμε μάθει να λειτουργούμε».

Για την εμφάνιση της ομάδας:

«Το ότι παίξαμε σήμερα έτσι είναι και λόγω εμάς. Στα μονά παιχνίδια όλα μπορούν να γίνουν. Για ένας ήταν καλό που κάναμε ό,τι κάναμε και πήραμε τη νίκη. Ο Παναθηναϊκός δεν είναι κακή ομάδα, έχει καλό ρόστερ και καλό προπονητή, απλά μέχρι τώρα δεν έχουν ξεκλειδώσει το παιχνίδι όπως εμείς».

Για τους πολλούς παίκτες που έχει ο Ολυμπιακός:

«Είναι θέμα εμπιστοσύνης στον συμπαίκτη, στη δουλειά που κάνουμε, στον κορμό. Σε κάθε παιχνίδι κάποιος άλλος παίκτης θα είναι πρωταγωνιστής και για έναν προπονητή και μια ομάδα είναι μεγάλη ευλογία να μην ξέρει από πού θα της έρθει».

Για τον τελικό με το Περιστέρι:

«Η δουλειά μας είναι να κάνουμε ό,τι πρέπει να για κερδίζει η ομάδα. Είναι ένας τελικός, ο εαυτός τίτλος της χρονιάς. Δεν έχει τελειώσει κάτι. Είμαστε χαρούμενοι που θα παίζουνε και μην ξεχνάμε ότι στο τελευταίο ματς κερδίσαμε στο τελευταίο σουτ. Έχουμε ακόμα 40 λεπτά».

Για το αν το Περιστέρι έχει χαρακτηριστικά του Σπανούλη:

«Το Περιστέρι έχει χαρακτηριστικά του Σπανούλη. Ο Σπανούλης είναι αδερφός μου αλλά αύριο είμαστε αντίπαλοι».