Τελειώνει και του Γιαταμπαρέ

yiatampare

 

Πολύ σημαντική είναι η σημερινή μέρα σε ό,τι αφορά την προσπάθεια του Ολυμπιακού για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Σαμπού Γιαταμπαρέ.

Οι «ερυθρόλευκοι» που τα έχουν βρει σε όλα με τον παίκτη είναι πολύ κοντά σε συμφωνία και με την Μπαστιά και αυτό που απομένει είναι να ρυθμιστούν κάποιες λεπτομέρειες.

Οι πληροφορίες λοιπόν αναφέρουν ότι ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας του λιμανιού, Πιέρ Ισά, θα έχει σήμερα νέα τηλεφωνική επικοινωνία με τους ιθύνοντες του γαλλικού συλλόγου, προκειμένου να τελειώσει και τυπικά τη συμφωνία.

Μάλιστα είναι πολύ πιθανό ο διεθνής μέσος από το Μάλι να έρθει στην Ελλάδα την Τρίτη ή την Τετάρτη, προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και εν συνεχεία να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τους πρωταθλητές Ελλάδας.

Θα πρέπει πάντως εδώ να σημειωθεί ότι στη λίστα του Πιέρ Ισά για τη θέση του αμυντικού μέσου υπάρχουν και άλλα ονόματα, όπως ο Αντονι Ανάν της Σάλκε, ο Γκόικο Κάτσαρ του Αμβούργου και ο Γουίλιαμ Κβιστ της Στουτγκάρδης (και οι τρεις ανήκουν σε γερμανικές ομάδες) αλλά το απόλυτο φαβορί παραμένει ο Σαμπού Γιαταμπαρέ.

Πηγή:Sentragoal.gr