Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος: «Η κίνηση του Παπανικολάου προς τον Μπαρτζώκα δείχνει πόσο δεμένοι είμαστε»

Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος: «Η κίνηση του Παπανικολάου προς τον Μπαρτζώκα δείχνει πόσο δεμένοι είμαστε»

Δείτε την εκπομπή

Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος μίλησαν στην κάμερα της ΕΡΤ μετά τον θρίαμβο του Ολυμπιακού στο Super Cup, σχολιάζοντας μάλισρα την κίνηση του Κώστα Παπανικολάου προς τον Γιώργο Μπαρτζώκα όταν έφτασε η ώρα της απονομής, λέγοντας πόσο δεμένοι είναι η ομάδα.
Δείτε αναλυτικά τα όσα δήλωσαν:

«Όπως τελειώσαμε πέρσι ξεκινάμε και φέτος με έναν Παναθηναϊκό πολύ πιο ενισχυμένο, οπότε έχει περισσότερη αξία ο τίτλος».

Για το αν περίμεναν την εμφάνιση: «Δεν περίμενα τέτοια εμφάνιση, η ομάδα ήταν αποφασισμένη από την αρχή, έχει τον ίδιο κορμό και είναι ενισχυμένη στις θέσεις των παικτών που αποχωρήσανε».

Για τη νοοτροπία μετά το ξεκίνημα: «Νομίζω ήταν εξαιρετική, αυτό θέλουμε, αυτό θαυμάζουμε, για αυτό είμαστε περήφανοι».

Για την κίνηση του Παπανικολάου με τον Μπαρτζώκα: «Δείχνει πόσο ομάδα είμαστε, πόσο οι παίκτες πιστεύουν τον ρόλο του προπονητή και πόσο τον σέβονται. Αν δεν υπάρχει σεβασμός στον προπονητή, δεν υπάρχει ομάδα».

Για τους στόχους της σεζόν: «Να είμαστε πολλοί καλοί, να πετύχουμε τους στόχους μας. Δε σημαίνει ότι θα κάνουμε τα ίδια φέτος. Η ομάδα δίνει το παν, κάνουμε και εμείς το παν. Στόχος είναι οι τίτλοι, να πάμε στο Final Four και να διεκδικήσουμε αυτό που πιστεύουμε ότι μας άξιζε».

Για το πού το αφιερώνουν: «Το αφιερώνουμε στην ομάδα του Ολυμπιακού που ήταν αποφασισμένοι. Ο Κώστας και οι παίκτες το αφιέρωσαν στον κόουτς οπότε ας μείνουμε εκεί».