Ολυμπιακός | Μπάσκετ: Έτσι «ξύπνησε» την ομάδα ο Ντούντα το 2012! (video)

Ολυμπιακός | Μπάσκετ: Έτσι «ξύπνησε» την ομάδα ο Ντούντα το 2012! (video)

Δείτε την εκπομπή μας

Πολλές φορές η επιτυχία από την αποτυχία χωρίζονται από μια… κλωστή. Μια λεπτομέρεια. Μια κίνηση. Μια ενέργεια. Έτσι και το 2012, όταν ο Ολυμπιακός νίκησε στο φινάλε την ΤΣΣΚΑ Μόσχας με το πεταχτάρι του Πρίντεζη και πήρε την κούπα! Και έτσι το κατάφερε αυτό… Το… κόλπο του τεράστιου Ντούσαν Ίβκοβιτς, στον μεγάλο τελικό με την ΤΣΣΚΑ, όπως το αποκάλυψε ο Νούσκο Σαβάνοβιτς. Τι έκανε ο τεράστιος Ντούντα και… αφύπνισε την ομάδα του…

«Μια από τις περιπτώσεις που δείχνουν το πώς δούλευε η παλαιότερη γενιά προπονητών, όπως ο Ντούσαν Ίβκοβιτς, ο Σβέτισλαβ Πέσιτς, ο Μπόζα Μάλκοβιτς, είναι αυτή. Ο Ντούντα λοιπόν, μου είχε πει σχετικά με τον τελικό του 2012 στην Πόλη, όταν ο Ολυμπιακός κέρδισε την ΤΣΣΚΑ με το καλάθι του Πρίντεζη.

‘Πώς να ξυπνήσω την ομάδα; Πήγα και άρχισα να φωνάζω στον Βασίλη Σπανούλη, τον καλύτερό μου παίκτη’, είπε ο Ντούντα, αλλά εδώ είναι η διαφορά. Ο Σπανούλης γούρλωσε τα μάτια του και κατάλαβε. Αυτό είναι το σενάριο. Επιτίθεσαι στον πιο δυνατό, ώστε να το δουν οι άλλοι. Ο Ντούντα διέλυσε τον Σπανούλη και μετά του έκλεισε το μάτι.

Ο Σπανούλης πήγε σε εκείνον και του είπε ‘Ντούντα, τι είναι αυτό;’ και η απάντηση ήταν ‘Όλα καλά, πήγαινε παίξε’…», είπε χαρακτηριστικά ο Σαβάνοβιτς.

Δείτε το βίντεο:

Share and Enjoy !

0Shares
0 0