Ολυμπιακός: Η μεγάλη επιστροφή του Εμβιλά

Ολυμπιακός: Η μεγάλη επιστροφή του Εμβιλά

Δείτε την εκπομπή μας

Ο Γάλλος χαφ έχει κάνει το πλέον δυναμικό come back του αναδεικνύοντας ξανά το πόσο διαφορετικό είναι το κέντρο του Ολυμπιακού με αυτόν.
Τα λεπτά του Εμβιλά στο πρωτάθλημα φέτος
Απέναντι στον ΠΑΟΚ για πρώτη φορά φέτος στο πρωτάθλημα με τον Ολυμπιακό ο Γιάν Εμβιλά έβγαλε 90+ λεπτά μετά την πρεμιέρα με τον Ατρόμητο.

Ήταν το πρώτο πλήρες / ολοκληρωμένο του παιχνίδι από πλευράς λεπτών συμμετοχής μετά την 1η αγωνιστική και ήρθε η 7η αγωνιστική για να συμβεί αυτό. Ο Γάλλος που είναι από τους πιο σημαντικούς παίκτες του άξονα στον Ολυμπιακό και το κομβικότερο εξάρι της ομάδας έδειξε στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ πόσο αλλιώτικο είναι το κέντρο των πρωταθλητών Ελλάδας με αυτόν στη διάταξή του.

Ο Εμβιλά – που αντιμετώπισε και μυϊκά θέματα τα οποία τον ταλαιπώρησαν – είχε δείξει πως επανήλθε στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Εκεί όπου μπήκε ως αλλαγή στο ημίχρονο και έκανε πραγματικά διαφορά πιστοποιώντας το τι μπορεί να δώσει τακτικά, αμυντικά αλλά και ως ο παίκτης που παίρνει την πρώτη μπάλα από την άμυνα για να αρχίσει να φτιάχνει παιχνίδι.

Η συνέχεια ήρθε με τον ΠΑΟΚ όπου και εκεί ανέδειξε την αξία του και το τι σημαίνει η παρουσία του στον αγωνιστικό χώρο για τον Ολυμπιακό. Σύμφωνα με τα επίσημα διαθέσιμα στατιστικά της Λίγκας ο Εμβιλά με τον ΠΑΟΚ είχε μόλις 1 λάθος. Είχε τα πιο πολλά κλεψίματα (3) στον Ολυμπιακό μαζί με τον Αγκιμπού Καμαρά. Είχε και 1 επέμβαση και 6 πάσες.

Δείτε την συνέχεια εδώ

Share and Enjoy !

0Shares
0 0