Με Ολυμπιακό η… πρόβλεψη για το πρώτο Champions League της νέας εποχής(Vid+Pic)

Με Ολυμπιακό η… πρόβλεψη για το πρώτο Champions League της νέας εποχής

Δείτε την εκπομπή

Η σελίδα UEFA Rankings στο Twitter έκανε μία πρόβλεψη για το Champions League της σεζόν 2024/25 και συμπεριέλαβε τον Ολυμπιακό στις ομάδες που θα συμμετάσχουν.

Μπορεί το τελευταίο Champions League με την… παραδοσιακή φάση ομίλων να μην συμπεριλαμβάνει τελικά καμία ελληνική ομάδα, ωστόσο σε εκείνο της νέας εποχής ενδέχεται να συμπεριληφθεί ο Ολυμπιακός!
Αυτό τουλάχιστον διακρίνει κανείς στην πρόβλεψη της σελίδας UEFA Rankings στο Twitter για την επόμενη χρονιά, όταν θα έχουμε πλέον 36 ομάδες σύνολο σε ενιαίο όμιλο.
Οι προβλέψεις έγιναν με βάση στοιχεία του Euro Club Index, σύμφωνα με τα οποία οι Πειραιώτες θα βρεθούν στο… πρωτάθλημα του Champions League, παίρνοντας θέση στο 4ο γκρουπ δυναμικότητας μαζί με ομάδες όπως η η Αϊντχόφεν, ο Ερυθρός Αστέρας, η Μονακό και η Μπέτις.
Στα γκρουπ βλέπουμε πέντε ομάδες από Αγγλία και Ιταλία, καθώς τα στοιχεία συνιστούν πως αυτές είναι οι χώρες που συγκεντρώνουν τις περισσότερες πιθανότητες να μαζέψουν πιο πολλούς βαθμούς την εφετινή σεζόν, εξασφαλίζοντας έτσι ένα επιπλέον εισιτήριο για τον θεσμό.

Πηγή
https://www.sport-fm.gr/article/podosfairo/ChampionsLeague/Champions-League-i-problepsi-me-olumpiako/4930019