Μαρτίνς : «Στο δεύτερο μέρος θυμίσαμε περισσότερο Ολυμπιακός»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού μίλησε μετά το τέλος του φιλικού με τον Ατρόμητο.

Δείτε το Pre-game του τελικού με την ΑΕΚ

Οι Πρωταθλητές Ελλάδας αντιμετώπισαν τον Ατρόμητο σε φιλική αναμέτρηση στο Περιστέρι και παρότι καλύτεροι, ηττήθηκαν με 1-0.

Για την εικόνα του αγώνα: «Η αλήθεια είναι πως απ’ τον αγώνα με τη Γουλβς δεν είχαμε αγωνιστική δράση. Είναι πάρα πολύς ο καιρός. Πολλοί παίκτες πέρασαν 5-6 εβδομάδες χωρίς αγωνιστική δράση. Σήμερα υπήρξαν πράγματα θετικά κι αρνητικά. Δεν μας άρεσε το πρώτο ημίχρονο, μπορούσαμε να κάνουμε περισσότερα και καλύτερα πράγματα. Στο δεύτερο μέρος θυμίσαμε περισσότερο Ολυμπιακό, αλλά και πάλι θα μπορούσαμε να έχουμε καλύτερη εικόνα. Είμαστε περισσότεροι ευχαριστημένοι απ’ το δεύτερο διότι βελτιωθήκαμε».

Για τις απουσίες της ομάδας: «Γι’ αυτό το λόγο χρησιμεύουν αυτά τα φιλικά, για να μπορέσεις να δοκιμάσεις πράγματα και να βρεις λύσεις. Ξέραμε ότι σήμερα θα έχουμε απουσίες, αφού υπάρχουν παίκτες που είναι στην Εθνική, αλλά και καινούργιοι παίκτες που δεν έχουν αγωνιστικό ρυθμό. Κατά τη διάρκεια των μεταγραφών χάσαμε κάποιους ποιοτικούς παίκτες και η αλήθεια είναι πως θέλουμε να βρούμε τρόπους να τους αντικαταστήσουμε».

Για τα στοιχεία που πρέπει να έχει ο Ολυμπιακός για να κατακτήσει το Κύπελλο: «Θα προετοιμάσουμε το παιχνίδι όσο καλύτερα μπορούμε και θα χρησιμοποιήσουμε (τον τελικό) ως ενα ακόμη παιχνίδι για την προετοιμασία ενόψει του πρωταθλήματος».

Για το αν περιμένει περαιτέρω ενίσχυση: «Ναι, χρειαζόμαστε προσθήκες για να συμπληρώσουμε τα κενά των παικτών που αποχώρησαν».

Share and Enjoy !

0Shares
0 0