Κυρ Σάββα δικό σου το 45ο, δικό σου και το επόμενο…

«Αφιερώνω το πρωτάθλημα σε έναν πολύ μεγάλο Ολυμπιακό, στον Σάββα Θεοδωρίδη!», είχε δηλώσει ο ηγέτης του Ολυμπιακού Βαγγέλης Μαρινάκης στην φιέστα για το 45ο πρωτάθλημα του Θρύλου. Τεράστια δήλωση…

Δείτε την εκπομπή μας:

Ο δικός μας κυρ Σάββας έφυγε όπως θα ήθελε και ο ίδιος. Με την σημαία του Ολυμπιακού στο φέρετρό του, με σύσσωμη την οικογένεια του Ολυμπιακού να παρίσταται στην εξόδιο ακολουθία, με σεβασμό από ΟΛΟΥΣ, εχθρούς, φίλους, σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Έφυγε όπως άξιζε σε έναν μεγάλο Ολυμπιακό, σε έναν θρύλο, σε ένα πραγματικό λιοντάρι, που παραμέριζε τον πόνο του όταν έβλεπε την ομάδα της καρδιάς του.

Δικό του το 45ο πρωτάθλημα, δικό του θα είναι και το επόμενο. Για τις ώρες που πέρασε στην ομάδα του Ολυμπιακού, για τις ατελείωτες φορές που εμψύχωσε τους παίκτες, για τις αμέτρητες φορές που βγήκε μπροστά και εξέθεσε τα κακώς κείμενα στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Δικό του, αφιερωμένο θα είναι και το 46ο γιατί το αξίζει και με το παραπάνω. Γιατί υπηρέτησε μια ζωή τον Θρύλο, με αξιοπρέπεια, με αγάπη, με μεράκι, με πάθος και τρέλα. Σε όλα τα γήπεδα της Γης, σε όλες τις συνθήκες ο δικός μας άγγελος όπως έγραφε το πανό στην κηδεία του, ήταν εκεί.

«ΣΟΥ ΥΠΟΣΧΟΜΑΙ, ότι όλοι μαζί θα συνεχίσουμε να ονειρευόμαστε και να δημιουργούμε έναν ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ νικητή, ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ, ΕΥΡΩΠΑΙΟ, που θα κάνει κάθε Έλληνα υπερήφανο. Ό,τι ήθελες και λάτρευες και εσύ σε όλη σου τη ζωή!», τόσο αληθινά και εύστοχα όπως δήλωσε ο Βαγγέλης Μαρινάκης, άπαντες στην ομάδα νιώθουν ότι το λιγότερο που μπορούν να κάνουν για αυτόν τον σπουδαίο άνθρωπο είναι να συνεχίσουν να θριαμβεύουν.

Έτσι και του χρόνου, στον ουρανό του Φαλήρου θα σηκωθεί το επόμενο πρωτάθλημα και αυτό για τον κυρ Σάββα και αυτό για να το βλέπει και να νιώθει ακόμα πιο υπερήφανος για την μεγάλη του αγάπη, τον ΘΡΥΛΟ!
Πηγή Gavros.gr