Τετ α Τετ με τους παίκτες ο Μαρινάκης

marinakis (1)

Στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη αναμένεται να μεταβεί τις επόμενες μέρες ο Βαγγέλης Μαρινάκης, προκειμένου να μιλήσει με τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού.

Οι «ερυθρόλευκοι» ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους για το Κύπελλο με τον νικηφόρο επαναληπτικό στην Άμφισσα κόντρα στον Φωκικό και πλέον άπαντες κινούνται σε… ρυθμούς του «αιώνιου» ντέρμπι του Σαββάτου (2/11) στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας, αλλά και στα ματς που έπονται με την Μπενφίκα στο «Γ. Καραϊσκάκης» και τον ΠΑΟΚ στο ίδιο γήπεδο.

Για τον λόγο αυτό, ο Βαγγέλης Μαρινάκης ενδεχομένως να… κατέβει μέχρι το προπονητικό κέντρο της ομάδας, προκειμένου να μιλήσει στους «ερυθρόλευκους», για την κρίσιμη τριάδα αγώνων που ακολουθεί, όπου οι Πειραιώτες θέλουν το απόλυτο, προκειμένου να μείνουν σε θέση οδηγού στο πρωτάθλημα, αλλά και να τεθούν για τα καλά ως φαβορί για την δεύτερη θέση στον 3ο όμιλο του Champions League και να πάρουν την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Μάλιστα, όπως αναφέρει το «Goal» ο πρόεδρος της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ δεν αποκλείεται να… τάξει κάποιο πριμ για τις τρεις νίκες, ούτως ώστε να δώσει έξτρα κίνητρο στους ποδοσφαιριστές της ομάδας του.