Κόντρα στην KK Mega Soccerbet στην πρεμιέρα!

Κόντρα στην προπαγάνδα και στις κακές γλώσσες, που έδωσαν μάχη, αυτές τις μέρες, να δημιουργήσουν από το… πουθενά, μία «ψευτοεπανάσταση» στον χώρο του μπάσκετ, εις βάρος του Ολυμπιακού, ο Ολυμπιακός προχωρά και δίνει τα διεθνή φιλικά του, με στόχο να πολεμήσει με τον τρόπο του, τον κορονοϊός. Ανακοίνωσε, έτσι, το πρώτο, με αντίπαλο την KK Soccerbet, στις 4/12!

Δείτε την εκπομπή μας :

Αναλυτικά:

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει πως, στο πλαίσιο του Προγράμματος «Monday’s Game Night against COVID-19», θα έχει τη χαρά να φιλοξενήσει στις 4 Ιανουαρίου (ΕΡΤ – 20.00) την KK Mega SOCCERBET, στο πρώτο διεθνές παιχνίδι της σειράς αυτών των αγώνων!

Πρόκειται για μια ομάδα που φέτος πρωταγωνιστεί στην Αδριατική λίγκα, ενώ έχει αναδείξει πολλούς παίκτες, ανάμεσά τους και τον σταρ του ΝΒΑ, τον σέντερ των Denver Nuggets, Νίκολα Γιόκιτς!

Σύντομα θα ανακοινωθούν και άλλοι αγώνες της σειράς, ενώ το πρώτο ματς του προγράμματος έχει ορισθεί για την Δευτέρα 30/11, απέναντι στον Κολοσσό Ρόδου, στις 20:30 στο ΣΕΦ και θα μεταδοθεί απευθείας απο ΕΡΤ-3 και ΕΡΤ Sports. Κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης θα ανακοινωθούν και οι πρώτες δράσεις του προγράμματος με βάση τους στόχους που έχουν ανακοινωθεί.