Καμαρά, ο περιζήτητος!

Η αγωνιστική άνοδος του Μαντί Καμαρά, από πέρυσι μέχρι φέτος, αλλά και σε όλη τη διάρκεια της εφετινής σεζόν, είναι συγκλονιστική. Ο μέσος του Ολυμπιακού, από τη Γουινέα, έχει καταφέρει να ανεβάσει κατακόρυφα την ποιότητα στο παιχνίδι του, δουλεύοντας σκληρά επάνω στα προτερήματά του και διορθώνοντας τις αδυναμίες του. Και είναι ακόμη σε μία ηλικία, στην οποία μπορεί να δουλεύει εντατικά και να βελτιώνεται, ακόμη περισσότερο, μέρα με τη μέρα… Για αυτούς τους λόγους, είναι και… περιζήτητος!

Ομάδες από το εξωτερικό στρέφουν ολοένα και περισσότερο το βλέμμα τους, προς τον Πειραιά, όπου οι περιπτώσεις νεαρών, ταλαντούχων και γεμάτων προοπτική εξέλιξης, παικτών, συνεχώς… αυξάνονται. Οι Αφρικανοί, ο Τσιμίκας, ο Σα, ο Ποντένσε, λίγο νωρίτερα, είναι μερικές τρανταχτές περιπτώσεις. Και ο Καμαρά ξεχωρίζει, ανάμεσα σε αυτές!

Τον Αφρικανό τσεκάρουν ομάδες όπως η Ίντερ, ή η Μίλαν, η Άρσεναλ, η Σέφιλντ, η Λέστερ. Ορισμένα παραδείγματα ομάδων που έχουν ακουστεί κατά το παρελθόν, να παρακολουθούν με ενδιαφέρον την περίπτωση του, ολοένα και καλύτερου, Μαντί Καμαρά. Ονόματα ομάδων, τα οποία… ζαλίζουν!

Ο Ολυμπιακός έχει καταφέρει να αναχθεί σε… μηχανή παραγωγής ποδοσφαιριστών. Το σύστημα με τα «ακατέργαστα» διαμάντια, τύπου Σισέ, Μπα, Καμαρά κλπ. μόνο να δώσει έχει, στη μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας, η οποία αναπτύσσει διαρκώς το σκάουτινγκ που κάνει, βρίσκοντας νέα ταλέντα, δουλεύοντας τα και αναδεικνύοντας την ποδοσφαιρική τους αξία. Και στη συνέχεια, παίρνοντας από εκείνους το καλύτερο στο γήπεδο, μπορεί να θέσει εαυτόν σε θέση… πωλητή και να αποκομίσει και όφελος οικονομικό. Ένα οικονομικό όφελος το οποίο του δίνει τη δυνατότητα, στη συνέχεια, να επενδύσει σε νέους «Καμαράδες», «Σισέδες» και «Μπα».

Ο Καμαρά έχει τραβήξει για τα καλά τα βλέμματα, από το εξωτερικό και σύντομα αναμένουμε εξελίξεις και νεότερα, στο θέμα αυτό. Το οποίο αναμένεται να κάνει αίσθηση, συνολικά, στο ευρωπαϊκό στερέωμα, ειδικά εάν ο Καμαρά καταλήξει σε κάποιο μεγάλο όνομα στην ευρωπαϊκή ποδοσφαιρική αγορά.
Πηγή Gavros.gr

Share and Enjoy !

0Shares
0 0