Η υπόθεση Μπρούνο Ενρίκε, οι επαφές, η λίστα του Κορδόν με τους εξτρέμ και ο… Σκάρπα

Η υπόθεση Μπρούνο Ενρίκε, οι επαφές, η λίστα του Κορδόν με τους εξτρέμ και ο… Σκάρπα

Δείτε την εκπομπή

To10.gr εξηγεί πώς μπήκε ο Μπρούνο Ενρίκε στη «ζωή» του Ολυμπιακού, η θέση του στη λίστα Κορδόν, η σχέση με τον… Σκάρπα και τα παιχνίδια του ατζέντη.
Ο Ολυμπιακός κινήθηκε μυστικά για πολλές περιπτώσεις το φετινό καλοκαίρι. Ενδιαφέρθηκαν, ρώτησαν, έκαναν προτάσεις για αρκετούς παίκτες. Κάποιοι έγιναν γνωστοί. Κάποιοι όχι.

Η περίπτωση του Μπρούνο Ενρίκε, ανήκει στην πρώτη κατηγορία. Όταν το όνομά του δημοσιεύτηκε και στη Βραζιλία, πολλοί ήταν εκείνοι που απόρησαν. Καθώς οι Ερυθρόλευκοι είχαν κλείσει τις θέσεις των εξτρέμ, μετά την απόκτηση του Όλα Σολμπάκεν και φυσικά Ντάνιελ Ποντένσε. Τι συνέβη; Η ιστορία έχει ενδιαφέρον.

Διαβάστε επίσης: Ιτούδης τέλος – Διαζύγιο και… Σπανούλης-Σφαιρόπουλος

Ο Μπρούνο Ενρίκε, όχι απλά ενδιέφερε τον Ολυμπιακό, αλλά ήταν ένας από τους τρεις παίκτες της λίστας του Αντόνιο Κορδόν και των συνεργατών του. Οι άλλοι δύο, ήταν ο Όλα Σολμπάκεν (1ος) και ο Σαντιάγκο Πιερότι (3ος). Και για τους τρεις έγιναν προτάσεις στις ομάδες τους. Η περίπτωση Σολμπάκεν προχώρησε και ολοκληρώθηκε επιτυχώς, αν και αρχικά φαινόταν ότι η μεταγραφή ήταν πολύ δύσκολο να γίνει. Η περίπτωση του Πιερότι έφτασε πολύ κοντά στην ολοκλήρωση, αλλά τελικά τα «παιχνίδια» της Κολόν και κυρίως το γεγονός ότι ο 22χρονος δυναμικός εξτρέμ δεν είχε ακόμη στα χέρια του το ιταλικό διαβατήριο (σ.σ. σε αντίθεση με ό,τι είχαν πει οι ατζέντηδές του). Αρα θα λογίζονταν ως ξένος.

Δείτε την συνέχεια εδώ

Share and Enjoy !

0Shares
0 0