Φεύγει δανεικός ο Ραντζέλοβιτς

Φεύγει δανεικός ο Ραντζέλοβιτς

Δείτε την εκπομπή μας

Εδώ που έχουν φτάσει πλέον τα πράγματα, ο Λάζαρ Ραντζέλοβιτς δεν γίνεται να συνεχίσει στον Πειραιά. Και αυτό γιατί ο ρόλος του θα είναι περιορισμένος και κατ’ επέκταση θα πρέπει να πάει κάπου για να παίρνει περισσότερο χρόνο συμμετοχής.

Με τόσες πολλές επιλογές που έχει ο Μαρτίνς στα χέρια του, ο Σέρβος πήγαινε πολύ πίσω στην ιεραρχία των εξτρέμ και σίγουρα η κρούση από τον ΑΠΟΕΛ θα μπορούσαμε να πούμε ότι ήχησε κατά κάποιο τρόπο ευχάριστα στον Ολυμπιακό.

Βέβαια, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο πρωταθλητής Ελλάδας θα προτιμούσε να τον δώσει κάπου αλλού και σε ένα καλύτερο πρωτάθλημα, ασχέτως αν η κυπριακή ομάδα έχει υποσχεθεί κατά κάποιο τρόπο ότι θα τον έχει στις βασικές επιλογές της.

Υπάρχουν κι άλλοι σύλλογοι από το εξωτερικό που τον έχουν βάλει στο «σημάδι». Όπως η πορτογαλική Μπελενένσες που φαίνεται τις τελευταίες ώρες να έχει κάνει δυναμικό μπάσιμο.

Πλέον μπαίνουμε στην τελική ευθεία της μεταγραφικής περιόδου και είναι σχεδόν σίγουρο ότι ο Ραντζέλοβιτς δεν θα συνεχίσει τη φετινή σεζόν στον Ολυμπιακό.

https://www.fosonline.gr/podosfairo/superleague/article/153321/olympiakos-feygei-daneikos-o-rantzelovits?fbclid=IwAR1cUOtr1qRle_7LevVfOfJoCdYWku85fwLTAf1fNVaWQRXzcxSFCOSSdWs

Share and Enjoy !

0Shares
0 0