Επεισοδιακό ΔΣ στην ΕΟΚ!!! Έκλεισε την κάμερα και έφυγε ο ΒΑΣΙΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ!

Γιώργος Βασιλακόπουλος και Φάνης Χριστοδούλου ισοψήφησαν και αναζητείται το μέλος που θα κρίνει ποιος θα είναι προσωρινός πρόεδρος στην ΕΟΚ

Δείτε την εκπομπή μας

Επεισοδιακή ήταν η πρώτη συνεδρίαση του ΔΣ που όρισε το Πρωτοδικείο για την ΕΟΚ, έστω κι αν έγινε διαδικτυακά, καθώς δεν κατέστη εφικτό λόγω ισοψηφίας να συγκροτηθεί σε σώμα και να βρεθεί λύση ούτε για το θέμα του προσωρινού προέδρου.

Η πλευρά του Παναγιώτη Φασούλα έκανε κίνηση-ματ προτείνοντας για πρόεδρο τον άλλοτε συμπαίκτη και κουμπάρο του, Φάνη Χριστοδούλου (τον οποίο είχε προτείνει στο Πρωτοδικείο πριν μια εβδομάδα ο Βαγγέλης Λιόλιος) και κατάφερε να συγκεντρώσει οκτώ ψήφους, όσες και ο Γιώργος Βασιλακόπουλος, ενώ υπήρχαν και αρκετά «λευκά» (όπως του προέδρου του ΕΣΑΚΕ, Βαγγέλη Γαλατσόπουλου και του προέδρου της ΕΣΚΑ, Γιάννη Αλεξόπουλου) και απουσίαζε λόγω εμβολιασμού για τον κορωνοϊό ο Σάββας Λόρτος.

Ο Ιωάννης Καλαϊτζάκης, που μπήκε στο ΔΣ ως επιλαχών μετά την αιφνίδια παραίτηση του Νίκου Φιλίππου, αναζητείται καθώς η δική του ψήφος φαίνεται πως θα κρίνει το αποτέλεσμα. Αν δεν δεχτεί να μπει στο ΔΣ και να ψηφίσει, τη θέση του θα πάρει ο Δημήτρης Ρόζης που πρόσκειται στον απερχόμενο πρόεδρο.

Τυπικά η τηλεδιάσκεψη έχει διακοπεί και θα συνεχιστεί την Τρίτη, ωστόσο από την πλευρά Φασούλα και Λιόλιου είναι προφανές πως υπάρχει άτυπη συμμαχία με σκοπό να μην επανεκλεγεί ο Γιώργος Βασιλακόπουλος, καθώς οι δύο υποψήφιοι επιδιώκουν να γίνουν εκλογές το συντομότερο.

Πηγή:www.sport-fm.gr