Ένσταση του Παναθηναϊκού για το χαρτί που προσκόμισε ο Ολυμπιακός

Δείτε την εκπομπή μας

Κατά τη διάρκεια της εκδίκασης της έφεσης η ΠΑΕ Ολυμπιακός κατέθεσε νέο έγγραφο που προκάλεσε αντιδράσεις από την πλευρά του Παναθηναϊκού.

Ο Βασίλης Δημακόπουλος, δικηγόρος της πειραϊκής ΠΑΕ τόνισε: «Είναι υπογεγραμμένο φαρδιά-πλατιά». Από την πλευρά τους οι δικηγόροι του Παναθηναϊκού ανέφεραν: «Δεν υπάρχει σφραγίδα γιατρού, τι είναι αυτά». Οι «πράσινοι» μάλιστα κάνουν ένταση για το συγκεκριμένο έγγραφο που κατέθεσε ο Ολυμπιακός.

Ο δικηγόρος του Ολυμπιακού από την πλευρά του απάντησε: «Αυτά τα έχει η αστυνομία του Πειραιά. Η αναφορά γίνεται από τον νοσηλευτή. Αν δεν χρειάζεται βοήθεια γιατί να το γράψει. Αν δεν έχει ισορροπία γιατί να μην το γράψει. Δεν ήταν αυθαίρετοι οι νοσηλευτές. Ναι το γράφουν νοσηλευτές αλλά αυτό αναιρεί την αξία της παρατήρησης».

Σε αυτό το έγγραφο λοιπόν που παρουσίασε ενώπιον του Δικαστηρίου προκύπτει ότι ο Χουάνκαρ στο «ΥΓΕΙΑ» κινούνταν ελεύθερα, χωρίς βοήθεια και σίγουρα έχοντας την ισορροπία του.

Πηγή https://www.fosonline.gr/podosfairo/superleague/article/273274/enstasi-toy-panathinaikoy-gia-to-xarti-poy-proskomise-o-olympiakos