Διαιτησία: Έριξε «βόμβα» ο Μαρινάκης για Μπαλτάκο!

Διαιτησία: Έριξε «βόμβα» ο Μαρινάκης για Μπαλτάκο!

Δείτε την εκπομπή

Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός αντέδρασαν στο άκουσμα του Σουηδού Πίτερ Φρόιντφελντ! Eν αντιθέσει με ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, που εμφανίστηκαν θετικοί.

Ο Παναθηναϊκός ζήτησε να έρθουν περισσότερα βιογραφικά, ενώ ο Ολυμπιακός ήταν πιο επιθετικός τόσο προς τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Τάκη Μπαλτάκο, όσο και προς τον υποψήφιο νέο αρχιδιαιτητή!

Παράλληλα, ο Βαγγέλης Μαρινάκης, πιο αιχμηρός αλλά στο ίδιο μήκος κύματος με τους «πράσινους», έριξε και μια βόμβα στην συνεδρίαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της Λίγκας και των ερυθρολεύκων, ο Μπαλτάκος δεν μίλησε ποτέ με την UEFA και τη FIFA. Δε μίλησε ποτέ με τον Ροσέτι και δεν ζήτησε βιογραφικά!

Αν και τις προηγούμενες μέρες είχε περάσει προς τα έξω οτι ο Μπαλτάκος είχε μεταβεί στο εξωτερικό για να συναντηθεί με ανθρώπους της UEFA, για να τους ζητήσουν να συνδράμουν στην εξεύρεση του νέου αρχιδιαιτητή!

Συγκεκριμένα, ανέφερε στην συνεδρίαση της ΕΕΠ:
«Για μια ακόμα φορά θλίβομαι για την τακτική Μπαλτάκου και για τα ψέματα που λέει. Ξεκίνησε πάλι μια παράτυπη παράνομη διαδικασία και κόντρα σε όσα αποφασίσαμε ομόφωνα στην Stoiximan Super League και σαν ελληνικό επαγγελματικό ποδόσφαιρο.

Είπαμε το πιο απλό. Να στείλει η UEFA που ξέρει καλά το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο 3 βιογραφικά και να επιλέξουμε. Ο Μπαλτάκος δεν μίλησε ποτέ με την UEFA και τη FIFA και δε ζήτησε βιογραφικά. Δε μίλησε ποτέ με τον Ροσέτι και δε ζήτησε βιογραφικά, ξέθαψε, γιατί έτσι του είπαν οι προστάτες του, έναν άνθρωπο που απορρίψαμε το 2020 και έχει να δουλέψει απο το 2019. Δεν έχει σχέση από τότε με το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο και ασχολείται μόνο με τη γειτονιά του.

Άσχετα με το αν είναι καλός ο άνθρωπος αυτός, έχει να δουλέψει 4 χρόνια. Τι σας εμποδίζει να πάρετε 3 βιογραφικά και ένα αυτό 4;
Με αυτή τη διαδικασία ξεφτιλίζονται πάλι τα πάντα. Είπαμε να πάρουμε 3 βιογραφικά και αντί αυτού μας παρουσιάζετε ένα βιογραφικό που έχει απορριφθεί και επιλέγετε πάλι διαδικασίες αδιαφανείς.

Ξεφτιλίζονται όλα όπως ξεφτιλίζουν την ΕΠΟ κάθε μέρα, όπως ξεφτιλίζουν την Εθνική με τους Δημητριάδηδες και όλα τα υπόλοιπα. Όπως και στα παιχνίδια και τις διαιτησίες που βλέπουμε και ξεφτιλίζεται το προϊόν ποδόσφαιρο. Ο Μπαλτάκος είναι ένας λεκές για το ποδόσφαιρο και πλέον δεν μπορεί να καθαριστεί με τίποτε.

Θλίβομαι που άλλα πράγματα συμφωνούμε στη Λίγκα και άλλα ακούμε σήμερα απο ΑΕΚ και ΠΑΟΚ. Έτσι θα πάμε μπροστά;

Φυσικά ως πρόεδρος της Stoiximan Super League διαφωνώ με τη διαδικασία και καταψηφίζω. Ο μόνος δρόμος είναι να κρατήσετε τον Φρόιντφελντ και να βρείτε και 3 ακόμα βιογραφικά. Αλλιώς δεν υπάρχει συζήτηση».

Διαιτησία: Έριξε «βόμβα» ο Μαρινάκης για Μπαλτάκο!