Ασύλληπτο μήνυμα με απειλές και εκφοβισμό στον Κλάτενμπεργκ: «Σου εύχομαι αργό και σκληρό θάνατο» (photo)

Ασύλληπτο μήνυμα με απειλές και εκφοβισμό στον Κλάτενμπεργκ: «Σου εύχομαι αργό και σκληρό θάνατο» (photo)

Δείτε την εκπομπή μας

Το μίσος στο ελληνικό ποδόσφαιρο της «εξυγίανσης» δυστυχώς είναι αυτό που κάνει κουμάντο… Είναι αυτό που διαμορφώνει απόψεις, που «οπλίζει» το χέρι των δήθεν «φιλάθλων» και το οποίο τους ωθεί στα άκρα… Σε άκρα από τα οποίο είναι δύσκολο να πει κανείς πια… αν υπάρχει γυρισμός.

Ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ, ο Άγγλος αρχιδιαιτητής, ο οποίος είναι υπεύθυνος για τους ορισμούς διαιτητών στο ποδόσφαιρό μας και ο οποίος έχει γίνει εδώ και πολύ καιρό, αποδέκτης ενός τρομερού μπούλινγκ, από την πλευρά της «εξυγίανσης» και από συγκεκριμένες ομάδες, οι οποίες τον έχουν χαρακτηρίσει, ούτε λίγο ούτε πολύ… εχθρό τους, δέχθηκε ένα ασύλληπτο μήνυμα, στα social media. Το οποίο δημοσίευσε ο ίδιος ο Άγγλος, μάλιστα…

Το ασύλληπτο μήνυμα έλεγε τα εξής: «Σου εύχομαι αργό και σκληρό θάνατο… σου γ… τη μάνα και σου εύχομαι να πεθάνουν η γυναίκα και τα παιδιά σου. Θα σου σπάσουμε τα γόνατα, να το θυμάσαι. Ακόμη, χρειάζομαι περισσότερη από μία ώρα όταν γ… τη μάνα σου. Εύχομαι αργό και σκληρό θάνατο σε σένα και στην οικογένειά σου».

Ο Άγγλος αρχιδιαιτητής δημοσίευσε το μήνυμα, με το όνομα του αποστολέα να φαίνεται και του απάντησε: «Ήταν πολύ όμορφο το να λάβω αυτό από έναν νεαρό άντρα από την Κρήτη. Ας ελπίζουμε να είναι περήφανος για τον εαυτό του».

https://www.gavros.gr/article/podosfairo/339895-asyllhpto-mhnyma-me-apeiles-kai-ekfobismo-ston-klatenmpergk-laquo-soy-eyxomai-argo-kai-sklhro-thanato-raquo-photo