Απόφαση-σκάνδαλο για επτά λόγους

Απόφαση-σκάνδαλο για επτά λόγους
Δείτε την εκπομπή μας

Τέσσερις ώρες κράτησε η ακροαματική διαδικασία της Πέμπτης (26/10) για την υπόθεση της διακοπής του αγώνα Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός στο 49′, ο Ολυμπιακός έλαβε προθεσμία για υπομνήματα μέχρι την Παρασκευή ώρα 13:00 και η πρόεδρος του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Πειθαρχικού Οργάνου της Super League, Αντιγόνη Σταμολέκα έβγαλε απόφαση λίγο πριν της 19:00, δηλαδή έξι ώρες μετά την κατάθεση των υπομνημάτων! Μεγάλη ταχύτητα για μια σοβαρή υπόθεση (σ.σ. αλλιώς δεν θα κρατούσε τόσο πολύ η ακροαματική διαδικασία).

Αν και το κατηγορητήριο είναι αστείο, η απόφαση, που αλλοιώνει το πρωτάθλημα και τη βαθμολογία, είναι έκτρωμα καθώς τιμώρησε τον Ολυμπιακό με μηδενισμό (3-0, άρα ο Παναθηναϊκός πήρε το ματς στα χαρτιά), αφαίρεση ενός βαθμούς, τιμωρία 2 αγωνιστικών και πρόστιμο 38.000 ευρώ. «Είναι το πρώτο ντέρμπι στην Ιστορία που διακόπτεται χωρίς αντικειμενικό τραυματισμό και χωρίς πραγματικό γεγονός», είχε επισημάνει ο Ολυμπιακός στην τοποθέτησή του.

Κι όμως, οι «ερυθρόλευκοι» τιμωρήθηκαν χωρίς στοιχεία! Το σκεπτικό της απόφασης αναμένεται να γίνει γνωστό από τη Δευτέρα, όμως σύμφωνα με νομικούς κύκλους αναμένεται να εμπεριέχει νομικά άλματα και κατάλυση του νομικού πλαισίου που αναμένεται να αναδείξει ο Ολυμπιακός στην έφεσή του.

Πλέον ανοίγει ο Ασκός του Αιόλου καθώς υπάρχει κίνδυνος οι αγώνες να διακόπτονται με το παραμικρό και να κρίνονται στα …χαρτιά.
Η απόφαση-έκτρωμα είναι σκάνδαλο για επτά λόγους:

Διαβάστε την συνέχεια εδώ