Από την «πίσω» πόρτα στο Ιπποκράτειο ο Χουάνκαρ: «Δεν έχει τίποτα» – Πήρε ο Παναθηναϊκός και τη δεύτερη διάγνωση;

Από την «πίσω» πόρτα στο Ιπποκράτειο ο Χουάνκαρ: «Δεν έχει τίποτα» – Πήρε ο Παναθηναϊκός και τη δεύτερη διάγνωση;
Δείτε την εκπομπή μας

Από την «πίσω» πόρτα στο Ιπποκράτειο ο Χουάνκαρ: «Δεν έχει τίποτα» – Πήρε ο Παναθηναϊκός και τη δεύτερη διάγνωση;
Πως το είπε κάποιος; «Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει τον εξευτελισμό της Υγείας και του Ποδοσφαίρου!»
Μια ενδιαφέρουσα πληροφορία που χρήζει φυσικά «επαλήθευσης» κυκλοφορεί εδώ και λίγη ώρα στα δημοσιογραφικά γραφεία.

Η ίδια που θέλει τον Χουάνκαρ, δέκα ημέρες μετά το ντέρμπι των αιωνίων να επισκέπτεται τη φορά αυτή ένα δημόσιο νοσοκομείο προκειμένου να τον εξετάσει για τον –φερόμενο- τραυματισμό του: Για την «διάσειση λαβυρίνθου» όπως την διέγνωσε το ιδιωτικό νοσοκομείο (και χορηγός της ΠΑΕ Παναθηναϊκός) «Υγεία».

Διακομίστηκε εκεί σήμερα ο Ισπανός διότι δεν αισθάνονταν καλά; Διακομίστηκε προκειμένου το νομικό επιτελείο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, να εμφανίσει την Παρασκευή στην Επιτροπή Εφέσεων μια διάγνωση ενός δημόσιου νοσοκομείου μιας και αυτή του «Υγεία» αμφισβητείται ανοιχτά από τον… μισό ιατρικό σύλλογο;

Ο καθένας μπορεί να εκτιμήσει την κατάσταση και να βγάλει τα συμπεράσματα του.

Το ρεπορτάζ έχει όμως το ενδιαφέρον. Διότι ο Ισπανός αμυντικός λέει μπήκε από την… πίσω πόρτα στο νοσοκομείο. Και όντως εξετάστηκε από τους αρμόδιους γιατρούς του Ιπποκράτειου.

Η διαδικασία όμως δεν πήγε όπως θα περιμένει, ο Παναθηναϊκός.

Γιατί; Διότι παρά τις παρακλήσεις και τις… παρεμβάσεις οι γιατροί τίμησαν τον όρκο τους στο Ιπποκράτη που έχει δώσει και το όνομά του στο νοσοκομείο! Και είπαν την αλήθεια.

Ότι ο ποδοσφαιριστής δεν έχει το παραμικρό και είναι όλα απολύτως φυσιολογικά.

Κάπως έτσι ο Παναθηναϊκός έφυγε από το νοσοκομείο χωρίς το… χαρτί της διάγνωσης που λογικά επιθυμούσε για την έφεση. Χωρίς μια δεύτερη διάγνωση, που προφανώς το περιεχόμενο της ουδεμία σχέση έχει με την πρώτη.

Δεν θα έπρεπε όμως αν έχει εξεταστεί ο ποδοσφαιριστής να εμφανίσουν και αυτή την άποψη των γιατρών; Δεν θέλουν και οι ίδιοι μια δίκαιη απόφαση;

Όχι, τίποτε άλλο, αλλά με αυτό τον τρόπο θα δικαιώσουν την ατάκα που κυκλοφορεί παρέα με αυτή την ιστορία: Ότι δηλαδή «Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει τον εξευτελισμό της Υγείας και του Ποδοσφαίρου!»

Αν θα επιβεβαιώσουν ή θα διαψεύσουν τις πληροφορίες οι Πράσινοι; Σίγουρα θα είχε ενδιαφέρον η τοποθέτηση τους. Καλό θα είναι πάντως να το σκεφτούν δύο φορές πριν το πράξουν. Διότι για φαντάσου να υπάρχει, λέει, αποδεικτικό υλικό…

Πηγή: in.gr