Πέτυχε καλύτερες επιδόσεις στο σεξ με 3 παράδοξους τρόπους…!!!

Πέτυχε καλύτερες επιδόσεις στο σεξ με 3 παράδοξους τρόπους…!!!

Οι επιδόσεις των ανδρών στον σεξουαλικό τομέα αποτελούν αναμφισβήτητα έναν από τους πιο σημαντικούς παράγοντες επιβεβαίωσης του ανδρισμού τους.

sex

Έτσι λοιπόν τα νέα επιστημονικά δεδομένα έρχονται να δώσουν απαντήσεις για το πώς να τις βελτιώσουν.

Κάποιοι από αυτούς είναι μάλιστα αρκετά παράδοξοι:

1. Η κοιλίτσα!

Σύμφωνα με μελέτη που δημοσιεύεται στην επιθεώρηση Journal of Sexual Medicine, οι άντρες με σμιλεμένους κοιλιακούς μπορεί να θεωρούνται πιο ελκυστικοί αλλά αντέχουν κατά μέσο όρο 7,3 λεπτά λιγότερο στο κρεβάτι σε σύγκριση με τους πιο παχουλούς άντρες. Οι ερευνητές διαπίστωσαν ότι οι άντρες με κοιλίτσα διαθέτουν υψηλότερα επίπεδα οιστραδιόλης, μιας ορμόνης που καθυστερεί την επίτευξη του οργασμού.

2. Οι ασκήσεις που γυμνάζουν τους μύες της λεκάνης!

Είναι γνωστές ως ασκήσεις Kegel και προτείνονται συνήθως σε γυναίκες ώστε να αποφύγουν την ακράτεια και να φτάνουν πιο εύκολα σε οργασμό. Ωστόσο, μελέτη που παρουσιάστηκε στο Ευρωπαϊκό Κογκρέσο Ουρολογίας της Στοκχόλμης κατέδειξε ότι είναι ευεργετικές και για την αντιμετώπιση της πρόωρης εκσπερμάτισης. Μια μικρή ομάδα αντρών ηλικίας 19 έως 46 ετών (μέσος χρόνος εκσπερμάτισης στην υπό μελέτη ομάδα: 31,7 δευτερόλεπτα) εφάρμοσε ένα πρόγραμμα ασκήσεων του πυελικού εδάφους για 12 εβδομάδες. Από τους 40 άντρες, οι 33 είδαν σημάδια βελτίωσης.

3. Χορτοφαγία!

Μελέτη που δημοσιεύθηκε στην επιθεώρηση Yale Medical Journal εστίασε στις επιδόσεις αθλητών, ορισμένοι από τους οποίους είχαν βγάλει σχεδόν εντελώς από τη ζωή τους τα προϊόντα ζωικής προέλευσης. Όσοι ακολουθούσαν ως επί το πλείστον χορτοφαγική διατροφή πέτυχαν σημαντικά καλύτερες επιδόσεις σε όλα τα τεστ αντοχής.

Πηγή : http://healthpro.gr/