Πέντε βήματα για αξέχαστο στοματικό σεξ!

Πέντε βήματα για αξέχαστο στοματικό σεξ!

Δεν υπάρχει άντρας που να μην αναστατώνεται και μόνο στην ιδέα του στοματικού σεξ. Όταν μάλιστα η προσφορά σου ακολουθείται από τέλειες επιδόσεις, η ευχαρίστησή του εκτοξεύεται. Πώς μπορείς όμως να είσαι σίγουρη ότι κατέχεις την τεχνική;

woman_eating_a_banana

Η 43άχρονη Denise Walker, γνωστή και ως Angel, ιδρύτρια του Angel’s Erotic Solutions και ειδική σε θέματα στοματικού έρωτα, αποκαλύπτει τα πέντε βασικά βήματα που θα το κάνουν να φωνάξει από χαρά. Η Angel παραδίδει μαθήματα σε ομάδες γυναικών, τα οποία χρεώνει 750 δολάρια, και ανάμεσα στις μαθήτριές της έχουν βρεθεί γυναίκες διάσημων παικτών του NBA και πραγματικές ‘νοικοκυρές σε απόγνωση’. “Βγαίνει περίπου 40 δολάρια στην καθεμία. Δίνεις 50 δολάρια για να αγοράσεις παπούτσια. Θεωρώ ότι το μάθημα είναι μία πολύ πιο σημαντική επένδυση” λέει η ειδικός.

1. Μην τον αφήσεις να βαρεθεί!

Οι περισσότερες γυναίκες κάνουν συνεχώς τις ίδιες κινήσεις στο στοματικό σεξ, αλλά η αλήθεια είναι ότι το σημείο “εκεί κάτω” έχει μνήμη. Για σίγουρη επιτυχία, προσπάθησε να τον ξαφνιάσεις και να μην ακολουθήσεις την πεπατημένη οδό.

2. Το τρίπτυχο της επιτυχίας!

Ήχοι, σάλιο και κίνηση χεριών είναι τα τρία βασικά συστατικά για καλό στοματικό σεξ. Οι άντρες θέλουν να ξέρουν ότι το ευχαριστιέσαι κι εσύ όσο αυτοί. Ξέχνα λοιπόν τον βουβό κινηματογράφο κι άρχισε να δείχνεις ότι δεν το βλέπεις σαν αγγαρεία. Όσον αφορά το σάλιο, η Angel λέει “όσο περισσότερο τόσο το καλύτερο”. Τα χέρια θα πρέπει να αποτελούν τη φυσική συνέχεια του στόματος. Χρησιμοποίησέ τα για να δώσεις αυτή την επιπλέον ικανοποίηση στην ευρύτερη περιοχή.

3. Το μυστικό είναι στη λίπανση!

Όσο πιο κλειστό έχεις το στόμα σου τόσο πιο πολύ βοηθάει. Αν είναι πολύ μεγάλο, μείνε στο πάνω μέρος και περιμετρικά. Η συμβουλή της Angel είναι να μην κάνεις στοματικό σεξ με γεμάτο στομάχι και να χρησιμοποιείς τα χέρια σου.

4. Μίλα με τον σύντροφό σου!

Οι γυναίκες κάνουν συνεχώς δεύτερες σκέψεις. Δεν είμαστε σίγουρες αν το κάνουμε πολύ αργά ή πολύ γρήγορα και οι άντρες δεν συνηθίζουν να δίνουν οδηγίες. Αν όμως αρχίσεις να μιλάς γι’ αυτό, ο σύντροφός σου θα ανοιχτεί πάνω στο θέμα και θα πάρεις μια ιδέα για το τι προτιμά.

5. Είναι σημαντικό να ευχαριστηθείς κι εσύ!

Μετά από ένα αξέχαστο στοματικό σεξ στον σύντροφό σου, θα πρέπει να περιμένεις και τη σειρά σου. Για να το ευχαριστηθείς όμως κι εσύ όσο κι εκείνος, θα πρέπει να τον καθοδηγήσεις. Η επικοινωνία είναι το κλειδί της επιτυχίας.