Η τεχνική του απόλυτου sexting: 6 άντρες αποκαλύπτουν τι είναι αυτό που τους αναστατώνει!!!

Η τεχνική του απόλυτου sexting: 6 άντρες αποκαλύπτουν τι είναι αυτό που τους αναστατώνει!!!

sexting-text-phone-mon4-web-generic

Δεν ξέρουμε αν το έχεις καταλάβει, αλλά ζούμε στην εποχή της τεχνολογίας, του facebook και του κινητού, κάτι που σημαίνει ότι πλέον η επαφή πρόσωπο με πρόσωπο, έχει μειωθεί και ξαφνικά αποκτά πολλή περισσότερη σημασία αυτό που θα στείλεις από αυτό που τελικά θα πεις!

Κάποιοι μάλιστα το έχουν φτάσει σε τέτοιο σημείο, που καταλήγουν να είναι δύο εντελώς διαφορετικοί άνθρωποι: Αυτός που έχει σάρκα και οστά, και αυτός που κρύβεται πίσω από την οθόνη του υπολογιστή ή του κινητού. Δεδομένου ότι εσύ φίλη μου, δεν έχεις μειώσει την κοινωνικότητά σου στο ελάχιστο (jessus) και δεδομένου ότι θέλεις να ανάψεις τον καλό σου ή να ξελογιάσεις ένα αγόρι που έχεις βάλει στο μάτι anyway, το οποίο εννοείται ότι ανταποκρίνεται στον έρωτά σου, μπορείς φυσικά να καταφύγεις στη λύση του sexting ώστε να τον προετοιμάσεις για το κυρίως πιάτο.

Ποιο είναι λοιπόν το μυστικό για το sexting το σωστό; Εμείς ρωτήσαμε φίλους και γνωστούς και σου παρουσιάζουμε με ειλικρίνεια-και ίσως περηφάνεια-τι θα ήθελε ένας άντρας να του στείλεις. Σημείωνε παρακαλώ…

1. Αρχικά να ξεκαθαρίσουμε ότι στους άντρες δεν αρέσει να λαμβάνουν τέτοια μηνύματα, αν δεν έχει προηγηθεί έστω και μία φορά σεξ ή έστω… κάτι. Αντίθετα με εμάς που έχουμε την τάση να φαντασιωνόμαστε άντρες με τους οποίους δεν έχουμε καμία απολύτως επαφή ή σχέση, οι άντρες από την άλλη δυσκολεύονται να έρθουν σε mood σκεπτόμενοι μία γυναίκα με την οποία δεν έχουν κάνει απολύτως τίποτα. Οπότε αν πάρουμε ως δεδομένο ότι σε έχει δει γυμνή, ήρθε η ώρα να του στείλεις το… στήθος σου! Γυμνό, με σουτιέν, όπως σε βολεύει βρε κορίτσι μου.

Προσοχή: Μη στέλνεις ποτέ πρόσωπο. Δεν ξέρεις πώς τα φέρνει καμιά φορά η ζωή. Τώρα αν σου φαίνεται τολμηρό όλο αυτό, συγχώρεσέ μας αλλά αυτά ζητήσανε. Τι να κάνουμε εμείς;