6 σέξι εκπλήξεις για να τον καταπλήξεις!!!

6 σέξι εκπλήξεις για να τον καταπλήξεις!!!

Όταν περάσει λίγος καιρός που είσαστε ζευγάρι, αργά ή γρήγορα το ερωτικό μενού σας θα περιοριστεί σε μια προβλέψιμη ρουτίνα, η οποία πάντα θα σας ικανοποιεί και θα σας χορταίνει σαν τα μακαρόνια με κιμά ή τα κεφτεδάκια της γιαγιάς σου.

sex-1000x625

Αλλά ακριβώς όπως συμβαίνει όταν τρως συχνά μακαρόνια με κιμά -όσο κι αν τα λατρεύεις- κάθε τόσο θα λαχταράς και κάτι λίγο πιο πικάντικο για να προσθέσεις λίγη ποικιλία στον κατάλογο και να σας ανοίξει ξανά η όρεξη. Ορίστε λοιπόν μερικές απλές και πρακτικές ιδέες που θα κάνουν τη σεξουαλική σου ζωή πιο ενδιαφέρουσα, άμεσα κι αποτελεσματικά.

1. Χωρίς εσώρουχο!!!

 Στην επόμενη συνάντηση σας φρόντισε να απομακρύνεις κάθε εμπόδιο ανάμεσα στα χάδια του και τη μικρή σου περιοχή κι άφησε τον να το διαπιστώσει από μόνος του ακουμπώντας δήθεν αδιάφορα το χέρι του στον μηρό σου και τραβώντας το σιγά-σιγά προς τα πάνω, μέχρι να φτάσει στο επίμαχο σημείο. Η έκπληξη αλλά και η ανυπομονησία του για να συνεχίσει την εξερεύνηση θα γίνουν ακόμα μεγαλύτερες αν βρίσκεστε σε δημόσιο χώρο και φοράς φουστίτσα -προσοχή: όχι πολύ κοντή και σας πάρουν είδηση όλοι. Η επιτυχία εδώ βρίσκεται στη διακριτικότητα σου: τόσο, όσο… Στο ίδιο πνεύμα, μπορείς να υπερθεματίσεις ξεχνώντας και το σουτιέν σου -η μόδα των oversized πουλόβερ βοηθάει πολύ- κρατώντας ωςμοναδικό εσώρουχο τις ψηλές κάλτσες με ζαρτιέρα σιλικόνης. Όχι και ξεκάλτσωτες κι αρπάξουμε καμιά πούντα.