Zώδια και σεξ: Οι απαντήσεις που καίγεσαι να μάθεις !

Zώδια και σεξ: Οι απαντήσεις που καίγεσαι να μάθεις !

Τι αποκαλύπτει η έρευνα; Έχεις ερωτήσεις; Ιδού οι απαντήσεις!

49d777cdd477e76dea7b279017b034de_XL

Ισχύει σε πολλά ζευγάρια κι ας μην το παραδέχονται: Το σεξ δεν αποτελεί πάντα την κολώνα στην οποία στηρίζεις μια σχέση, αλλά νομίζω ότι θα συμφωνήσεις και εσύ μαζί μου, ότι αποτελεί ένα πρώτης τάξεως τσιμέντο με το οποίο χτίζεις τα θεμέλια.

Λαμβάνοντας υπόψη τη σημασία του σεξ στην ευτυχία, την ευχαρίστηση και στην μονιμότητα μιας σχέσης, μπορείς τώρα να ηρεμήσεις: Δεν υπάρχει κανένας λόγος για να αισθάνεσαι το άτολμη, αμήχανη ή και ένοχη, αν επιδιώκεις να μάθεις κάτι παραπάνω για το σεξ. Το «κάτι παραπάνω», δηλαδή, που θα σε βοηθήσει στην κατανόηση των προσωπικών σεξουαλικών αναγκών σου, των στάσεων που μπορείς να υιοθετήσεις, καθώς και των κίνητρων και των προτιμήσεων σου – όπως και εκείνες του συντρόφου σου (οπότε συνέχισε το διάβασμα του παρόντος άρθρου χωρίς καμία ντροπή).

Το σεξ είναι ένα πολύ προσωπικό θέμα για κάθε άτομο (έχει να κάνει με τη σύνδεση με τον Ήλιο σου, δηλαδή με το τι ζώδιο είσαι).

Φυσικά, από αστρολογική άποψη υπάρχουν κι άλλοι παράγοντες (όπως είναι ο Ωροσκόπος, οι πλανητικές τοποθετήσεις σε οίκους ή και σε ζώδια, αλλά και οι όψεις μεταξύ τους) οι οποίοι τείνουν να τονίσουν ή να τροποποιήσουν τα σεξουαλικά σου ενδιαφέροντα και κατ’ επέκταση τις απαντήσεις που σκιαγραφούν το σεξουαλικό σου προφίλ.

Σήμερα θα δεις μια διαφορετική έρευνα που ευχόμαστε να σε εκπλήξει ευχάριστα, καθώς βάζουμε το σεξ στο μικροσκόπιο. Τα ευρήματά μας αυτή τη φορά για κάθε ζώδιο ξεπερνούν κάθε φαντασία, ενώ φέρνουν τα πάνω-κάτω στον τομέα «σεξουαλική ευχαρίστηση».

Σύμφωνα λοιπόν με μια παγκόσμια έρευνα μεταξύ γυναικών για την σεξουαλική συμπεριφορά και τις προτιμήσεις κάθε ζωδίου, δοθήκαν τα έξης νούμερα:

Κριός

53% Έχετε συνήθως οργασμό όταν κάνετε σεξ

23% Έχετε πάντα οργασμό

19% Έχετε σπάνια οργασμό – και μόνο ένα 4% δεν έχει ποτέ

Είναι γεγονός ότι προτιμάς να επιλέγεις το χρόνο και τον τόπο για να κάνεις σεξ, ενώ μπορεί τα προκαταρκτικά να είναι όντως η πηγή της μεγαλύτερης ευχαρίστησης για εσένα. Είσαι πάντα κάτι σαν «κυνηγός» που της αρέσει να καταδιώκει τη «λεία» της λειτουργώντας από θέση ισχύος και εξουσίας. Θα ήθελες να δελεάσεις και να παίξεις με τη λεία σου πριν οδηγηθείς στην ολοκλήρωση του «κυνηγιού».

Το να βιαστείς όμως και να γίνεις ανυπόμονη με το θήραμά σου, μπορεί να σε κάνει κάπως άστοχη, δεδομένου ότι μπορείς να πάρεις τεράστια ευχαρίστηση απλώς και μόνο από το ίδιο το κυνήγι. Πολύ συχνά, μάλιστα, μπορείς και να «αυτο-εξυπηρετηθείς» χωρίς να νοιάζεσαι και ιδιαίτερα για την ισότιμη απόλαυση με το σύντροφό σου.

Ταύρος

55% Δεν έχετε απατήσει ποτέ

Με λίγα λόγια, είσαι από τις γυναίκες που τους αρέσει το σεξ και είναι πιθανό να αναζητάς συνέχεια τη σωματική ικανοποίηση. Αν μπορείς να τα βρεις όλα αυτά στο γάμο σου, τότε μένεις απόλυτα πιστή, εκτός αν έχεις, τελικά, την ατυχία να επιλέξεις έναν απρόθυμο ή αδιάφορο σύντροφο (αυτά αποκαλύπτονται στην πορεία της σχέσης, δεν φαίνονται και από την πρώτη στιγμή…).

Στην περίπτωση, λοιπόν, που βρεις έναν ερωτικό σύντροφο που σε ικανοποιεί, θα μπορούσες να του είσαι απόλυτα αφοσιωμένη – εξάλλου “ομάδα που κερδίζει δεν την αλλάζεις” και δεν θέλεις να μπεις στο κόπο να ψάχνεις για κάποιον άλλο. Η σεξουαλική ορμή και οι επιθυμίες σου, είναι πολύ πιθανό να μην μειωθούν όσο μεγαλώνεις, αντίθετα, φαίνεται να ωριμάζουν…

Δίδυμος

58% Προτιμάτε τηλεφωνικό σεξ

39% Προτιμάτε διαδικτυακό σεξ

21% Έχετε δοκιμάσει σεξ μ’ έναν άγνωστο

12% Τολμήσατε γνωριμία μέσω dating site

Σίγουρα δεν είσαι ο ορισμός της επιπόλαιης, απλά μπορείς να πάρεις ευχαρίστηση μέσα από την επικοινωνία με τους άλλους και η “λεκτική συνουσία” μπορεί κάλλιστα να αποδειχθεί σχεδόν τόσο τονωτική, όσο είναι η σεξουαλική πράξη για κάποιους άλλους. Όταν πρόκειται για την σεξουαλική επαφή, το σίγουρο είναι οτι δεν σου αρέσει η ρουτίνα.Θα ήθελες να πειραματιστείς με πολλά διαφορετικά μέσα, να διαφοροποιήσεις τους χρόνους, τις θέσεις και τις τεχνικές προκειμένου να αποφύγεις την πλήξη…