Ζώδια και Κάρμα : Πώς ήσουν στην προηγούμενη ζωή σου;

Ζώδια και Κάρμα : Πώς ήσουν στην προηγούμενη ζωή σου;

Κοίταξε παρακάτω και μάθε ανάλογα με το ζώδιό σου πως ήσουν και ποιο είναι το μάθημά σου για την τωρινή ζωή σου!

4b9f9da50cf2f358abdcd4a4321104f9_XL
ΚΡΙΟΣ:

Σε προηγούμενες ζωές σου, έκανες πάντα τα σωστά πράγματα. Έτρωγες, ντυνόσουν, εργαζόσουν και ζούσες ακριβώς όπως οι άλλοι. Το να είσαι σε πλήρη συμφωνία με όλους, σε έκανε να αισθάνεσαι άνετος/η και αποδεκτός/η. Όμως, μερικές φορές το παράκανες και πήγαινες ενάντια στις αρχές και τις επιθυμίες σου. Τώρα είναι γραφτό να επαναστατείς και να αναμετριέσαι. Η άποψή σου, ο τρόπος που έχεις επιλέξει να ζεις, έχει ακριβώς την ίδια αξία με οποιουδήποτε άλλου.

ΤΑΥΡΟΣ:

Αγαπάς τα ωραία πράγματα, αλλά συχνά τα στερείς από τον εαυτό σου, ακόμη και όταν μπορείς να τα αντέξεις οικονομικά. Γιατί στο κάτω-κάτω πρέπει να αγοράσεις κάτι, αν υπάρχει άλλος τρόπος να το αποκτήσεις; Να στο κάνουν δώρο ας πούμε…. Πριν κάτι ζωές, η αλήθεια είναι ότι ήσουν πολύ φιλάργυρος/η και ενώ είχες πολλά χρήματα, ζούσες στην ψάθα. Τώρα, οφείλεις να αποδεχθείς ότι δεν πειράζει, αν που και που αποκτάς κι απολαμβάνεις κάτι πολύ όμορφο, ακόμα κι αν είναι ακριβό.

ΔΙΔΥΜΟΣ:

Τα απλά πράγματα στη ζωή σε συναρπάζουν: σύννεφα, λουλούδια, ποτάμια, τα κυματάκια της θάλασσας. Θα μπορούσες να περπατάς ή να κάθεσαι για ώρες, παρατηρώντας τα πάντα γύρω σου. Σε κάποια από τις προηγούμενες ζωές σου πιθανόν να ήσουν ένας λόγιος, απορροφημένος από τις ανώτερες έννοιες του δικαίου, της φιλοσοφίας, της θεολογίας, των επιστημών και σπάνια αφιέρωνες το χρόνο σου για να παρατηρήσεις τα απλά πράγματα αλλά και να βρεις τα βαθιά νοήματα που έχουν. Σε αυτή τη ζωή, είναι γραφτό σου να εστιάσεις εκεί.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ:

Αγαπάς το σπίτι σου και για σένα δεν υπάρχει άλλο μέρος στη Γη που θα ήθελες να είσαι. Η οικογένειά σου είναι κορυφαία προτεραιότητα και, ως εκ τούτου, την αγαπάς πολύ. Αλλά μάλλον δεν ήταν πάντα έτσι. Υπήρξαν ζωές κατά τις οποίες δε νοιαζόσουν για τίποτα πέρα από τη δουλειά σου. Είτε ήσουν βασιλιάς, έμπορος ή ένας απλός αγρότης, ήξερες καλύτερα τους ανθρώπους που σχετιζόσουν επαγγελματικά, από τα μέλη της οικογένειάς σου. Τώρα καλείσαι να φέρεις στα ίσα της τη ζυγαριά.