Tί γνώμη έχει το κάθε ζώδιο για το απέναντί του;

Tί γνώμη έχει το κάθε ζώδιο για το απέναντί του;

Άλλο την καλύτερη κι άλλο μέχρι και που θα το σκότωνε…

73608782f50eb6af17bb69bdcd662692_XL

Τα αντίθετα κατά τη Φυσική έλκονται αλλά στα ζώδια δε συμβαίνει πάντα αυτό. Υπάρχουν “ζευγάρια” που αγαπιούνται πολύ, μισιούνται πολύ ή απλά θέλουν να αλλάξουν το “ταίρ” τους με κάποιο άλλο.

Για να δούμε τι νομίζει κάθε ζώδιο για το αντίθετό του:

ΚΡΙΟΣ:

Ο Ζυγός είναι άλλα ντ’ άλλα. Με τρελαίνει με το «ναι, μεν, αλλά». Είναι γοητευτικός δε λέω, μου αρέσει αλλά μου σπάει τόοοοοοσο πολύ τα νεύρα με αυτή την μη μου άπτου συμπεριφορά. Άσε που αν περιμένω μέχρι να πάρει μια απόφαση, θα γεράσω….

ΤΑΥΡΟΣ:

Άλλες φορές τον λατρεύω κι άλλες θέλω να τον πάρω παραμάζωμα με τα κέρατά μου. Ιδίως αν αρχίζει αυτό το σαρκαστικό χιούμορ που σιχαίνομαι.

ΔΙΔΥΜΟΣ:

Δε με χαλάει ο Τοξότης. Μπορώ να τον κουλαντρίσω μια χαρά αλλά νομίζω ότι τον ενοχλώ τόσο πολύ σε κάποιες φάσεις που είμαι σχεδόν βέβαιος ότι ξαγρυπνά τη νύχτα συνωμοτώντας το θάνατό μου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ:

Θέλω να παντρευτώ τον Αιγόκερω!

ΛΕΩΝ:

Αμάν πια με αυτό το παιδί. Κοινωνική επανάσταση και κουραφέξαλα. Καλές οι θεωρίες σου χρυσό μου, να μαζευόμαστε να τις συζητάμε όταν δεν έχουμε τέταρτο για μπιρίμπα αλλά επιτέλους πάρε το απόφαση ότι οι πλούσιοι είναι πλούσιοι και οι φτωχοί, φτωχοί από αρχαιοτάτων χρόνων και δεν αλλάζει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ:

Είναι η αντιπαράθεση του συναισθήματος με τη λογική μου. Είμαστε οι αντίθετες πλευρές μιας τραμπάλας. Με χρειάζεται περισσότερο απ’ ό, τι εγώ αυτόν. Δώστε τον μου λίγο να τον στρώσω στη δουλειά να δει τι πάει να πει πόνος και απογοήτευση που μου είναι μέσα στην κλάψα…

ΖΥΓΟΣ:

Καλέ είναι αγενής και μπρουτάλ. Τι να τον κάνω; Αν καμιά φορά του πω «δεν ξέρω» φοβάμαι ότι θα με σκαμπιλίσει. Βέβαια, αυτός κυβερνάται από τον Άρη, εγώ από την Αφροδίτη… Ε, όσο να πεις μου ξυπνάει τα σεξουαλικά μου ένστικτα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ:

Θα κάνω σεξ με Ταύρο! Και μετά… θα τον σκοτώσω. Τόσο απλά!

ΤΟΞΟΤΗΣ:

Δεν τον μπορώ τον Δίδυμο μερικές φορές. Θέλω να τον χτυπήσω που πετάγεται συνεχώς και το παίζει ξερόλας. Άσε που μονοπωλεί το ενδιαφέρον με τα κουτσομπολιά του.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ:

Έχει λυσσάξει ο Καρκίνος να τον παντρευτώ. Δε θέλω σου λέω! Έχω εγώ καμιά σχέση με καψούρες και δράματα; Άσε που θα με ταράξει στην γκρίνια και την κρεβατομουρμούρα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ:

Η στραβωμένη, γεμάτη απέχθεια μούρη του Λέοντα όταν τον προκαλώ, είναι όλα τα λεφτά. Μιλάμε, αξία ανεκτίμητη. Το τι πλάκα σπάω άμα του την λέω και προσβάλλεται, δε λέγεται. Να ‘ναι καλά το γατάκι!

ΙΧΘΥΣ:

Μπορώ να πάρω κάποιο άλλο ζώδιο; Όχι; Γιατί; Εγώ δε τη θέλω την Παρθένο γιατί γίνεται πολύ κακιά μαζί μου ορισμένες φορές και με πληγώνει. Μη σου πω ότι ενεργεί λες και είναι ρομπότ κι όχι άνθρωπος.