Τι δεν θέλει να ακούσει ένας άντρας για την πρώην του;

Τι δεν θέλει να ακούσει ένας άντρας για την πρώην του;

Έχει τύχει πολλές φορές να γίνω ψυχολόγος των φίλων μου κυρίως σε φάση χωρισμού.

proin (2)

Πρώτα από όλα πρέπει να σας πω το εξής, οι άνδρες κλαίνε, ναι και πονάνε, και ναι μετανιώνουν που είπαν εκείνοι το «τέλος». Α, και τις περισσότερες φορές ξαναγυρίζουν.

Έστω όμως ότι χωρίσατε και πετυχαίνεις εσύ τους φίλους του, σε περίπτωση που ο χωρισμός δεν έγινε επειδή για παράδειγμα μπήκε κάποια άλλη στη ζωή του ή γενικά δεν είναι σοβαρός λόγος, θα πρέπει να μιλήσεις, να τους χαιρετήσεις και έτσι είναι και το σωστό. Φυσικά και ξέρεις ότι θα του το πουν, τι όμως είναι εκείνο το οποίο θα τον κάνει έξαλλο;

1. Ομόρφυνε!

Το ότι ήσουν όμορφη το ήξερε, σχέση είχατε, δεν μπορεί να μη το είχε καταλάβει.Άλλωστε στη περίοδο του ενθουσιασμού μιλούσε για σένα με τα καλύτερα λόγια στους κολλητούς του. Αλλά πίστεψε με τον πονάει πάρα πολύ να ξέρει ότι εσύ συνεχίζεις να είσαι το ίδιο όμορφη ενώ εκείνος περιφέρεται από δωμάτιο σε δωμάτιο στο σπίτι αγκαλιά με μια μπύρα.

Από την άλλη δεν χρειάζεται να του τρίψεις στη μούρη το πόσο έχεις ανανεωθεί. Θα το κάνουν οι φίλοι του αυτό. Και μη σου πω ότι θα του πουν πως «σε ξεφορτώθηκε και ησύχασε η κοπέλα», ξέρω δεν ισχύει αλλά έτσι θα του πουν.

2. Καινούρια αγάπη!

Αυτό που πραγματικά μπορεί να σκοτώσει έναν νυν που έγινε πρώην είναι σε σύντομο χρονικό διάστημα να βρεις άλλον νυν. Και όχι γιατί πιστεύει ότι δε σε κάλυπτε αλλά γιατί δηλαδή αυτός να είναι στα πατώματα και εσύ να είσαι τόσο μα τόσο καλά;

Αν την απόφαση την πήρες εσύ, μάλλον όντως δεν θα ήσουν καλά μαζί του. Αν την απόφαση την πήρε εκείνος και το κάνεις για να ζηλέψει καλά θα κάνεις να το σταματήσεις γιατί έτσι δεν θα γυρίσει ποτέ. Αν θες να επιστρέψει τότε φρόντισε να του πεις τι αισθάνεσαι.

3. Δε ρώτησε για σένα!

Πόσο μα πόσο πολύ μπορεί να τσακίσει έναν άντρα αυτό; Δεν έχεις ιδέα.

Μπορεί να χτυπιέσαι, να κλαις, να έχεις μείνει μισή από τη στεναχώρια σου αλλά όταν δεις τους φίλους του και φορέσεις το ψεύτικο χαμόγελο και δεν αναφερθείς στο όνομα του μπορεί πραγματικά να τον στείλεις τον άλλον στο ψυχιατρείο.

Πηγή : http://www.agapimono.gr/xorismos/ti-den-theli-na-akousi-enas-antras-gia-tin-proin-tou/