Θες περισσότερα προκαταρκτικά; Πες το στον σύντροφό σου με 4 τρόπους

Θες περισσότερα προκαταρκτικά; Πες το στον σύντροφό σου με 4 τρόπους!

Γιατί τα περισσότερα προκαταρκτικά οδηγούν σε έντονους οργασμούς!!!

prokatarktika_sex

Οργασμός χωρίς προκαταρκτικά είναι αποστολή δύσκολη για το γυναικείο σώμα. Στη σεξουαλική σχέση με τον σύντροφό σου δεν πρέπει ποτέ να λείπουν από την ερωτική σας ρουτίνα και αν εκείνος τα ξεχνάει υπάρχουν οι τρόποι να του το υπενθυμίσεις…

1. Άλλαξε του προοπτική
Από μικρή ηλικία οι άντρες μαθαίνουν πως οι αγκαλιές, τα χάδια και τα φιλιά είναι εκφράσεις αγάπης των γυναικών κυρίως. Δείξε τους πως όλα αυτά δεν είναι μόνο δικές σου ανάγκες, αλλά και δικές του. Έθισέ τον στα αγγίγματα για να τα αναζητά όταν δεν τα δίνεις.

2. Πες το ευθέως
Οι ειδικοί προτείνουν πως οι γυναίκες πρέπει να αποκαλύπτουν λεκτικά στο ταίρι τους τις τους αρέσει και τι όχι. Τι θέλουν να τους κάνει και πότε. Το να του πεις πως χρειάζεσαι περισσότερα προκαταρκτικά είναι η καλύτερη επιλογή για να τα έχεις. Και αν ντρέπεσαι να το πεις τότε δείξε το! Οδήγησε τα χέρια του στις ερωτογενείς σου ζώνες και δείξε του πως θες να σε αγγίξει.

3. Εξερευνήστε ο ένας τον άλλον
Οι άνθρωποι είναι σεξουαλικά όντα και οι ερωτογενείς μας ζώνες υπάρχουν σε κάθε σημείο του σώματος μας. Το να μάθεις το σώμα του συντρόφου σου και εκείνος το δικό σου σας βοηθά να καταλάβετε τι αρέσει στον καθένα. Αυτό είναι το καλύτερο προκαταρκτικό και για τους δύο.

4. Μίλησε για τον οργασμό σου
Πες του ξεκάθαρα πως τα προκαταρκτικά πρέπει να διαρκούν περισσότερο και από το σεξ σας (περίπου 12 λεπτά) και όσο περισσότερο σε αγγίζει, φιλάει και παίζει με το σώμα σου τόσο πιο έντονος θα είναι ο οργασμός σου και του. Διπλά οφέλη!

Πηγή: http://www.queen.gr/SEX-SChESEIS/SEX-KAI-SChESEIS/item/116844-thes-perissotera-prokatarktika-pes-to-ston-syntrofo-soy-me-4-tropoys#ixzz3nsU2aeYu