Θέλουν και οι άντρες κοπλιμέντα: Ιδού τα 10 καλύτερα!!!

Θέλουν και οι άντρες κοπλιμέντα: Ιδού τα 10 καλύτερα!!!

Εμείς τα κοριτσάκια είμαστε συνηθισμένα στα κοπλιμέντα και δεν μπορείς να το αρνηθείς.

"The Tangible Affection Proof" –  While the guys try to give their significant others the perfect Valentine’s Day, Raj and Stuart throw a “lonely people” party at the comic book store, on THE BIG BANG THEORY, Thursday, Feb. 14 (8:00 – 8:31 PM, ET/PT) on the CBS Television Network. Left: Penny (Kaley Cuoco), Right: Leonard (Johnny Galecki). Photo: Michael Yarish/Warner Bros. ©2013 Warner Bros. Television. All Rights Reserved.

Από τον άγνωστο που θα σου σφυρίξει στο δρόμο μέχρι τον κούκλο μπάρμαν που θα σου προσφέρει σφηνάκια και θα ευλογήσει το πόσο όμορφη είσαι.

Παρ’ όλα αυτά,ο αγαπημένος σου όπως και όλα τα αγόρια, εκτός από τις καλές κουβέντες από τη μαμάκα του δεν ακούει και πολλά κοπλιμέντα. Έτσι, μια γυναίκα που θα του πει αυτό που θέλει ν’ ακούσει την κατάλληλη στιγμή, θα ξεχωρίσει από τις υπόλοιπες κοπέλες που είχε. Μάθε ποιά κοπλιμέντα θα τον ξεσηκώσουν:

1. “Πιάνουν τα χέρια σου”

Ένα ωραίο σχόλιο που αφορά στα ταλέντα που διαθέτει ο καλός σου από την κουζίνα και τα υδραυλικά μέχρι το κρεβάτι, το αυτοκίνητο (μα πως αλλάζει το λάστιχο με τόση χάρη) ακόμα και τα γυμναστήριο (αυτά τα χέρια σηκώνουν τόνους κιλά σαν πούπουλο). Ο καλός σου σίγουρα θέλει να ακούει πόσο καλός και δεξιοτέχνης είναι σε κάθε τομέα της ζωής του και πώς όσα κάνει εκτιμώνται.

2. “Με κάνεις να νιώθω τόσο (όμορφη, ασφαλής, σίγουρη, σέξι) και ό,τι άλλο ευχάριστο σου προκαλούν τα όσα για εσένα”

Αυτό είναι ένα από τα πιο ευγενή σχόλια που μπορείς να του κάνεις και εκείνος αμέσως θα εκτιμήσει πως το λες από καρδιάς. Ένας άντρας που κάνει προσπάθειες για να σου προκαλέσει όλα τα πιο πάνω και όχι να σε κάνει να σκας και να στεναχωριέσαι καθημερινά, σημαίνει ότι το προσπαθεί πολύ και οι προσπάθειές του πρέπει να εκτιμώνται και με έργα αλλά και με λόγια. Να ξέρει βρε αδερφέ, πώς ότι κάνει το κάνει καλά και είναι στο σωστό δρόμο.

3. “Θεέ μου είσαι τόσο , καυτός/ όμορφος/ ωραίος. Λατρεύω τα μάτια/ τα οπίσθια/ τα πτερύγια) και όποιο θειικό χαρακτηριστικό του προσέφερε απλόχερα ο καλός Θεούλης”.

Όσο εσύ ψοφάς να σου λένε πόσο όμορφη είσαι και τι ωραίο μπούστο διαθέτεις, άλλο τόσο κι εκείνος θέλει να ξέρει πως μετράει και ειδικά όσον αφορά την εξωτερική του εμφάνιση. Τσάμπα νομίζεις πως κοπανιέται νυχθημερόν στο γυμναστήριο. Βέβαια δεν αρκεί να του λες ότι είναι ωραίος αλλά πρέπει να του τονίζεις το σημείο/ σημεία επάνω του που πιστεύεις πως είναι τέλεια. Μπορεί να είναι οι ώμοι, τα μπράτσα, τα γαλαζοπράσινα ματάκια (ακόμα κι να μοιάζουν με κουμπότρυπες στο μέγεθος). Αφού του πεις με λόγια τι σε ξετρελαίνει επάνω του, άγγιξε τον απαλά και στο σημείο που εκθείασες. Θα τον κάνει να αισθάνεται Θεός!

4.”Δεν καταλαβαίνω πώς περνά ο χρόνος μαζί σου”

Με αυτό το κομπλιμέντο θα καταλάβει πως τον θέλει όχι μόνο για τη βιτρίνα (τη δουλεία, την εξωτερική εμφάνιση, τα χρήματα ή το ακριβό αυτοκίνητο) αλλά για όσα βλέπεις εσύ στην καθημερινότητα, ξοδεύοντας χρόνο μαζί του, που κυλά χωρίς να το καταλάβεις.

5.”Αυτό το τζιν/ μπλουζάκι/ μποξεράκι/ παπούτσι/ καπελάκι σου πηγαίνει τρέλα”

Παρόλο που τα περισσότερα αρσενικά δεν είναι πορωμένα με το στυλ, εντούτοις θα εκτιμήσουν το καλό σου σχόλιο για την ελάχιστη προσπάθεια που έκαναν για να δείχνουν ωραίοι, ειδικά όταν στολίζονται για να σε εντυπωσιάσουν.