Σεξ με τον πρώην: Να το κάνεις ή όχι;

Σεξ με τον πρώην: Να το κάνεις ή όχι;

Προκύπτει σεξ με τον πρώην; Υπάρχουν μερικά πράγματα που πρέπει να έχεις ξεκαθαρίσει πρώτα με τον εαυτό σου πριν υποκύψεις.

one-night-empeiria

Να μην ενδώσεις ΑΝ:

Αν έχεις ακόμα αισθήματα και προσδοκίες για μια πιθανή επανασύνδεση. Εάν έχεις τότε το σεξ μαζί του μπορεί να είναι όπως πάντα υπέροχο, αλλά μετά μπορεί να χρειαστεί να μαζέψεις τα κομμάτια της καρδιάς σου.

Αν δεν έχετε ξεκαθαρίσει τί θέλει ο ένας από τον άλλο: Αν εσύ θέλεις επανασύνδεση και αυτός απλά να περάσει καλά ή τούμπαλιν το πιο πιθανό είναι ότι η συνευρεσή σας στο τέλος θα θυμίζει Τιτανικό.

Αν σε παράτησε, σε πλήγωσε και θέλεις απλά να τον εκδικηθείς θυμίζοντάς του, τί κελεπούρι έχασε.

Αν το σεξ δεν ήταν τόσο καυτό κατά τη διάρκεια της σχέσης, και θέλεις μόνο να βρεθείς σεξουαλικά μαζί του απλά και μόνο γιατί είναι βολικό, οικείο και δεν έχεις κάποια καλύτερη επιλογή.

Αν έχετε ξανακάνει σεξ μετά το χωρισμό, αν σου έταξε έρωτες και αποκλειστικότητες, και εξαφανίστηκε μετά όπως πάντα.

Αν έχεις πειστεί ότι δεν είστε συμβατοί, και προσπαθείς να προχωρήσεις στη ζωή σου. Το σεξ μαζί του μόνο πόνο και πισωγυρίσματα θα σου προκαλέσει.

Αν έχεις γνωρίσει έναν καινούριο άνδρα με τον οποίο έχετε ξεκινήσει να βγαίνετε και σου αρέσει πολύ. Κάνε μια καινούρια αρχή, απεκδύσου τον παλιό σου εαυτό, βάλε τελεία, και απόλαυσε το καινούριο δώρο που σου έφερε η ζωή, χωρίς να βάζεις εμπόδια στον εαυτό σου.

Αν έχει ήδη καινούρια κοπέλα, αλλά σε ενοχλεί διαρκώς. Μην ξεχνάς πως αν σε είχε πάντα δεδομένη, δεν θέλει να χάσει το θρόνο του “Πιο Τέλειου Άντρα” της ζωής σου. Δεν έχεις κανένα λόγο να είσαι το τρίτο πρόσωπο. Εσύ θα πληγωθείς, εσύ θα βρεθείς μπλεγμένη, εσύ θα κοιμάσαι μόνη σου τα βράδια…

Αν βρίσκεστε τακτικά για σεξ, εσύ είσαι μονίμως στην αναμονή ελπίζοντας σε μια επανασύνδεση ενώ αυτός κυριολεκτικά σε παραμυθιάζει με δικαιολογίες τύπου “Είσαι πολύ καλή για μένα, και δεν σου αξίζει να έχεις σχέση μαζί μου” ή “Τα άσχημα παιδικά μου χρόνια ευθύνονται για τη συμπεριφορά μου”, “Δεν μπορώ να κάνω σχέση, αλλά σε θέλω όσο καμία άλλη”

Πότε να ενδώσεις…