Ποια ζώδια ειναι τα πιο τεμπέλικα???

Ποιο ζώδιο ειναι της ΤΕΜΠΕΛΙΑΣ ο ΜΑΣΤΟΡΑΣ???

Ποια είναι τα πιο ΤΕΜΠΕΛΙΚΑ ζώδια;;;

Βαρετές υποχρεώσεις, αγγαρείες του σπιτιού, άχρηστα ή δυσάρεστα καθήκοντα… Τι θα κάνεις με αυτή την τόσο βαρετή αναφορά που σου φόρτωσαν να γράψεις στη δουλειά; Ποιος θα κατεβάσει τα σκουπίδια; …Και πώς θα γλιτώσεις από την κυριακάτικη επίσκεψη στης θείας Ευλαμπίας; Υπάρχουν πράγματα που μισείς να τα κάνεις. Και η πιο πιθανή σου αντίδραση είναι να ξεφύγεις, να λουφάρεις, να το αποφύγεις, να το ξεφορτωθείς.

Εκτός αν είσαι πολύ, μα πολύ ευσυνείδητο άτομο, οπότε το κάνεις, αργά ή γρήγορα. Σε ποια κατηγορία ανήκεις λοιπόν; Όχι μόνο εσύ, αλλά και τα άτομα που έχεις κοντά σου. Φερ’ ειπείν, ο αγαπημένος σου Ταύρος, θα πλύνει τα πιάτα, που είναι και η σειρά του, ή θα το αποφύγει μέχρι τελικής πτώσεως; Ας δούμε πώς αντιδρούν τα ζώδια, όταν θα προτιμούσαν να λουφάρουν.

ΚΡΙΟΣ

Ελάχιστοι τρόποι υπάρχουν να εξαναγκάσεις για κάτι έναν Κριό, που να μην περιλαμβάνουν το να του κρατάς ένα πιστόλι κολλημένο στον κρόταφο. Ο Κριός θα εκφράσει απερίφραστα, και ενδεχομένως όχι πολύ κόσμια, τα αρνητικά συναισθήματά του ως προς αυτό που υποχρεώνεται να κάνει και θα καταλήξει με ένα βροντερό «αποκλείεται».

Τα καλά νέα είναι ότι, αν με λογικά επιχειρήματα ή και με γαλιφιές πειστεί, θα το κάνει αμέσως, γιατί δεν του αρέσουν οι αναβολές και μια ψυχή που είναι να βγει, ας βγει. Αλλά την επόμενη φορά θα είναι καλύτερα προετοιμασμένος για να μην αιφνιδιαστεί και να αποκρούσει την αγγαρεία που πάνε να του φορτώσουν.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ταύρος είναι από τους τύπους με έντονη αίσθηση του καθήκοντος και επειδή του αρέσει να υπάρχει μια τάξη στη ζωή του, ξέρει ότι σε αυτήν περιλαμβάνονται και ορισμένα όχι και τόσο ευχάριστα πράγματα. Έτσι, συνήθως δέχεται αδιαμαρτύρητα το μερίδιο των αγγαρειών που του ανατίθενται.

Εδώ τελειώνει η ομορφιά του πράγματος, γιατί το «πότε» θα τις διεκπεραιώσει, είναι μια άλλη υπόθεση. Να απλώσει την μπουγάδα; Εντάξει μωρέ, μέσα στο πλυντήριο είναι τα ρούχα, δεν πρόκειται να πάνε πουθενά. Τι θα πάθουν, θα μουχλιάσουν; Σιγά τώρα, υπερβολές. Μέχρι 24 ώρες αντέχουν μια χαρά, το έχει μελετήσει. Και πάψε να τον πρήζεις, αφού είπε ότι θα το κάνει, θα το κάνει.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Απ’ όλα τα ζώδια ο Δίδυμος έχει το μεγαλύτερο ταλέντο στη λούφα. Η τακτική του συνοψίζεται στο να λέει πάντα «ναι». Φυσικά και θα πάει στο σούπερ μάρκετ, κανένα πρόβλημα, μήπως θέλεις να σου κάνει και καμιά άλλη δουλειά, μια και θα βγει; Και μείνε τώρα εσύ με την εντύπωση ότι θα έρθουν ψώνια στο σπίτι.

Μπορεί να έρθουν, αν πας να τα πάρεις εσύ αυτοπροσώπως. Γιατί στο μεταξύ ο Δίδυμος θα έχει βρεθεί για μια επείγουσα δουλειά στην άλλη άκρη της πόλης ή/και θα πάει για καφέ με έναν φίλο που συνάντησε τυχαία στον δρόμο. Και μετά θα σου πει αθώα, «μα αφού θα ψώνιζα εγώ, δεν είπαμε;»

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Καρκίνος αντιμετωπίζει μια κάποια εσωτερική σύγκρουση, ανάμεσα στην ανάγκη του να περιποιείται τους άλλους και την ανάγκη να τον νταντεύουν. Σε αυτή τη βάση λοιπόν, οι δυσάρεστες υποχρεώσεις που καλείται να αντιμετωπίσει, μπορεί να υπάγονται σε μια από τις δυο αυτές καταστάσεις.

Αν μεν πρόκειται για κάτι που θα του δώσει ευκαιρία να εκδηλώσει τον «περιποιητικό» του εαυτό θα το κάνει, για χάρη των άλλων, μην παραλείποντας να το τονίσει κιόλας. Αν όμως πρόκειται για κάτι που του βγάζει ανασφάλειες, όπως να πάει στη ΔΕΗ να διαπραγματευτεί τις δόσεις για τον λογαριασμό του ρεύματος, εκεί ξέχνα τον. Δεν θα πάει κι ας του κόψουν το ηλεκτρικό.

ΛΕΩΝ

Περισσότερες πιθανότητες έχεις να δεις ένα αληθινό λιοντάρι να κυκλοφορεί τη νύχτα στην Αργυρούπολη, παρά έναν Λέοντα να κατεβάζει τα σκουπίδια. Ο βασιλιάς του ζωδιακού θα αναθέσει σε κάποιον άλλο κάθε υποτιμητική και βαρετή αγγαρεία, έστω και με αντάλλαγμα, προκειμένου να μην την κάνει ο ίδιος.

Το αντάλλαγμα αυτό μπορεί να είναι οτιδήποτε, από μια άλλου είδους χάρη και εξυπηρέτηση, μέχρι απλώς το να τον ανεβάσει αρκετές βαθμίδες στην εύνοιά του. Το απορίας άξιον είναι πώς τα καταφέρνει πάντα να «τουμπάρει» τους πάντες, ώστε να νιώθουν ακόμα και ευγνωμοσύνη που τους τίμησε, φορτώνοντάς τους μια δική του υποχρέωση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το τέλεια τακτοποιημένο σύμπαν μέσα στο οποίο φιλοδοξεί να ζει ο Παρθένος έχει ως προϋπόθεση την παντελή έλλειψη ενοχλητικών εκκρεμοτήτων. Έτσι επιδιώκει να τις εξαλείψει αμέσως μόλις εμφανίζονται, απολαμβάνοντας την ανακούφιση που νιώθει όταν τις διαγράφει από τη λίστα των υποχρεώσεών του.

Ο μόνος λόγος που θα καθυστερήσει είναι αν κρίνει ότι κάτι απ’ όλα χρειάζεται κάποιον ειδικό σχεδιασμό, τον οποίο και θα κάνει προτού να δράσει. Το καλό (για τους άλλους) είναι ότι συχνά επεκτείνεται και σε ξένα χωράφια αγγαρειών. Μπορεί π.χ. να τον καλέσεις σπίτι σου για καφέ και κατόπιν να σου πλύνει τα φλιτζάνια και ό,τι άλλο υπάρχει στον νεροχύτη, γιατί «δεν μπορεί να τα βλέπει».