Ποια ζώδια θα ερωτευθούν αυτό το καλοκαίρι;

Ποια ζώδια θα κάνουν σχέση στις διακοπές τους και ποια θα περάσουν απλά καλά;

290812111054_4867_jpg

Μάθε, ανάλογα με το ζώδιο σου, πότε είναι η κατάλληλη περίοδος να φύγεις για διακοπές και τι σε περιμένει εκεί!!!

Θα χτίσεις παλάτια στην άμμο… ή αυτό το καλοκαίρι θα είναι σταθμός για σένα και το νέο σου ταίρι;

ΚΡΙΟΣ
Ο κατάλληλος μήνας για να ετοιμάσεις βαλίτσες και να φύγεις για ένα πολυσύχναστο προορισμό είναι από τα τέλη Ιουλίου και μετά. Άσε να περάσει η ηλιακή έκλειψη στις αρχές Ιουλίου που θα σε ταλαιπωρήσει και θα σε εξουθενώσει. Όχι πως εκεί που θα πας θα ξεκουραστείς, γιατί σε περιμένει παραπάνω από ένας έρωτας. Ναι, καλά διαβάζεις! Τα κακά μαντάτα είναι ότι φεύγοντας από το νησί, σίγουρα το κινητό σου θα είναι γεμάτο από νέα τηλέφωνα αλλά στις βαλίτσες σου προς την επιστροφή δεν θα έχει τρυπώσει κάποια σταθερή σχέση. Ζήσε λοιπόν ένα καυτό και περιπετειώδες καλοκαίρι χωρίς έγνοιες.
ΤΑΥΡΟΣ
Όσο και αν δεν σου αρέσει η ιδέα να πας διακοπές στις αρχές Σεπτέμβρη, αφού όλοι οι φίλοι-ες σου έχουν κανονίσει πιο νωρίς, έχω κάτι που μπορεί να σε δελεάσει και να σε μεταπείσει. Το πρώτο 15ημερο του Σεπτέμβρη, εκτός από το γεγονός ότι θα σε ηρεμήσει και θα σε χαλαρώσει, ένας μεγάλος έρωτας περιμένει να πάρει σάρκα και οστά. Είναι η πιο κατάλληλη περίοδος να ζήσεις κάτι δυνατό κι έντονο, το πιθανότερο είναι να αλλάξεις το εισιτήριο επιστροφής γιατί θα γυρίσεις με πολύ καλή παρέα η οποία θα σου κρατήσει συντροφιά τις κρύες νύχτες του χειμώνα.
ΔΙΔΥΜΟΙ
Η έκλειψη ηλίου και μάλιστα στο ζώδιο σου, τις αρχές Ιουνίου, σε καθήλωσαν όλο το μήνα σε ένα γραφείο και τα σαββατοκύριακα, σου φαινόταν ατελείωτα. Καλή περίοδος για σένα και τα ερωτικά σου φαίνεται ότι είναι το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Ιουλίου, εκεί σε περιμένει ένα ειδύλλιο καυτό που θα κρατήσει πάνω από μια εβδομάδα, αλλά λιγότερο από έναν μήνα. Ενώ θα ξεκινήσει περιπετειώδης και με έντονο πάθος, θα καταλαγιάσει όταν θα διαπιστώσεις ότι κάτι λείπει από αυτή την καλοκαιρινή σχέση, κάπου υστερεί, όχι πως αυτό θα σε κάνει να το βάλεις κάτω φυσικά, κράτησε τις καλές στιγμές και μερικές φωτογραφίες να σου θυμίζουν άλλον ένα καλοκαιρινό έρωτα στο ενεργητικό σου.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Πες μου, πώς να γνωρίσεις τον μεγάλο έρωτα, όταν τα επαγγελματικά σου σε απασχολούν ακόμη και τα σαββατοκύριακα του καυτού Αυγούστου; Όταν φοβάσαι να ζητήσεις ένα διήμερο από το αφεντικό σου για να πεταχτείς έστω και μέχρι την Ύδρα; Άσε που η έκλειψη ηλίου στο ζώδιό σου αρχές Ιουλίου θα σε ταλαιπωρήσει απίστευτα. Η λύση έρχεται έστω και για επτά μέρες, αν σου είναι εύκολο ζήτησε την τελευταία εβδομάδα του Αυγούστου, όπου εκεί μπορεί να μην γνωρίσεις τον καρμικό έρωτα της ζωής σου, αλλά σίγουρα μια καυτή αγκαλιά θα σε χαλαρώσει και θα σε ηρεμίσει, με φόντο το ηλιοβασίλεμα.
ΛΕΩΝ
Ο Αύγουστος επιτάσσει και επιβάλει να πάρεις ένα μήνα τουλάχιστον άδεια! Το πού θα πας δεν έχει μεγάλη σημασία, αφού όποιο προορισμό και αν επιλέξεις, δείχνει ότι η παρέα μετρά. Η καλή παρέα θα έρθει χωρίς να είναι αυτός ο σκοπός σου, ατελείωτες συζητήσεις και αναλύσεις όλο τον Αύγουστο θα σου κρατήσουν πολύ καλή συντροφιά. Προοδευτικά αυτή η παρέα μπορεί να εξελιχθεί σε μια μεγάλη σχέση, αρκεί εσύ να ανάψεις το πράσινο φως και να έχεις το κουράγιο για μια νέα αρχή. Το εμπόδιο και η δυσκολία σου για μια νέα αρχή στις διακοπές, είναι ότι πριν φύγεις για αυτό το ταξίδι, έχεις στις βαλίτσες σου μια ερωτική απογοήτευση ή έναν χωρισμό που σε ταλαιπώρησε αρκετά.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ποιος περιμένει μέχρι τις διακοπές; Ακόμη και αν επιλέξεις να αποδράσεις ένα σαββατοκύριακο, σε έναν κοντινό προορισμό, θα συναντήσεις ένα μεγάλο φλερτ και το σίγουρο είναι ότι δε θα χάσεις. Δεν υπόσχομαι ότι το φλερτ αυτό μπορεί να γίνει και συνταξιδιώτης στις διακοπές σου, μιας κι έχεις ανάγκη να κάνεις πολλά χωρίς δεσμεύσεις, να περάσεις καλά με την παρέα σου, που τόσο έχεις στερηθεί λόγω δουλειάς. Καλού κακού όμως μην ξεχάσεις να ζητήσεις τηλέφωνο, γιατί το Σεπτέμβριο θα σκέφτεσαι τι θα είχε γίνει αν έκανες ένα παραπάνω βήμα ή αν τροφοδοτούσες λίγο περισσότερο όλη αυτή την ερωτική έλξη.