Ποια ζώδια είναι τα πιο σεξουαλικά;

Ποια ζώδια είναι τα πιο σεξουαλικά;

Η σεξουαλικότητα των ζωδίων και πως εκφράζεται ανάλογα με το στοιχείο που ανήκουν

0e613c12f584b3488ea3170fc8b1410f_L

ΖΩΔΙΑ ΤΗΣ ΓΗΣ (Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως)

Δίνουν πολύ μεγάλη βάση στα σωματικά προσόντα και την εμφάνιση και οι επιθυμίες τους είναι οι πιο σεξουαλικές και πικάντικες από τα υπόλοιπα ζώδια. Η ειρωνεία είναι ότι έχουν συνήθως τους λιγότερους (αριθμητικά) ερωτικούς συντρόφους γιατί συνήθως επιδιώκουν να κάνουν σχέσεις και με ένα συγκεκριμένο άτομο να βιώσουν το σεξ με όλη τη σημασία του γι’ αυτό θέλουν να εξοικειωθούν πριν ξεδιπλώσουν τα ταλέντα τους. Δεν εκφράζονται εύκολα και γι’ αυτό δυσκολεύονται να επικοινωνήσουν την έντονη και βαθιά σεξουαλικότητά τους αλλά είναι τα πρώτα στη λίστα που επιδιώκουν την ερωτική επαφή.

ΖΩΔΙΑ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ (Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθύες)

Τα ζώδια του Νερού είναι η δεύτερη, πιο σεξουαλική ομάδα των ζωδίων. Με το ρομαντικό και αισθηματικό στοιχείο να υπερισχύει, έχουν αρκετούς ερωτικούς συντρόφους αλλά προχωρούν σε σεξουαλική επαφή, μόνο αφού επιτευχθεί ένα συναισθηματικό δέσιμο. Βιώνουν το σεξ σε ένα βαθύτερο επίπεδο και θέλουν να είναι σίγουροι ότι εκθέτουν τον εαυτό τους σε κάποιον που θεωρούν αξιόπιστο και αξίζει τον κόπο. Τα ζώδια του Νερού είναι γνωστά για τη βαθιά σεξουαλικότητά τους, χωρίς όμως να την συνδέουν απαραίτητα με σχέση, την οποία βάζουν δεύτερη στην λίστα τους.

y

ΖΩΔΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ (Κριός, Λέων, Τοξότης)

Γεμάτα φλόγα και ενθουσιασμό τα ζώδια της Φωτιάς λατρεύουν το σεξ αλλά ασχολούνται λιγότερο σοβαρά ή επίμονα μαζί του από ό, τι τα ζώδια της Γης και του Νερού. Ακολουθούν τα πάθη τους, μη διστάζοντας καθόλου ή έχοντας δεύτερες σκέψεις, για αυτό και έχουν μεγάλο αριθμό ερωτικών συντρόφων. Επειδή δεν εκφράζουν τη σεξουαλικότητά τους όπως τα άλλα ζώδια κυνηγούν την περιπέτεια και τις έντονες συγκινήσεις, αλλά δεν επιβαρύνονται συναισθηματικά. Θέλουν να μοιραστούν το πάθος τους και κάνουν σεξ συχνά, χωρίς όμως να κρίνεται απαραίτητο στοιχείο για τη ζωή τους.

ΖΩΔΙΑ ΤΟΥ ΑΕΡΑ (Δίδυμοι, Ζυγός, Υδροχόος)

Τα ζώδια του Αέρα είναι τα λιγότερο σεξουαλικά ζώδια απ’ όλα, αλλά βιώνουν πλήρως την εγκεφαλική πλευρά του σεξ. Αν υπάρχει μια ομάδα ζωδίων με το σεξ καρφωμένο στο μυαλό τους 24 ώρες το 24ωρο, 7 μέρες την εβδομάδα, αυτή είναι των ζωδίων του Αέρα. Τους αρέσει να φλερτάρουν και σκέφτονται τη σεξουαλική επαφή σαν παιχνίδι που το απολαμβάνουν με μια ποικιλία ερωτικών συντρόφων, αλλάζοντάς τους όποτε βαριούνται. Είναι τα λιγότερο συνδεδεμένα με την σωματική πλευρά του σεξ και περισσότερο αρέσκονται στα ερωτικά παιχνίδια και τις συζητήσεις γύρω από αυτά, παρά σε αυτή καθαυτή την πράξη.