Η Τέλεια σχέση: Τι θα μπορούσε αυτό να σημαίνει για το κάθε ζώδιο.

Η Τέλεια σχέση: Τι θα μπορούσε αυτό να σημαίνει για το κάθε ζώδιο.

Ποια είναι η τέλεια σχέση για κάθε ζώδιο σύμφωνα με την Αστρολογία;

936405_616735018350529_293671492_n
Πάντα ο άνθρωπος αναζητούσε το τέλειο, και σίγουρα ποτέ δεν θα σταματήσει να το αναζητά.Όλες οι θρησκείες, οι φιλοσοφίες, οι τέχνες δημιουργήθηκαν πάνω σ’ αυτήν ακριβώς την ανάγκη. Να φτάσουμε στο τέλειο, στο ιδανικό. Αυτή ίσως να είναι και η αιώνια πάλη του ανθρώπου. Από την κατώτερη και ατελή φύση του, να φτάσει στην ανώτερη, αφού πάντα μία αρχέγονη δύναμη θα τον ωθεί στο να προσπαθεί να εξομοιωθεί με το δημιουργό του. Η τέχνη και ο έρωτας ίσως και να λειτουργούν σαν τα πιο ισχυρά σημεία αναφοράς, όσον αφορά την αναζήτηση του τέλειου.
Από πολύ νωρίς, -τα κορίτσια κυρίως- περιμένουν να έρθει ο τέλειος άνδρας, αυτός που θα μπορεί να τα παρέχει όλα. Αυτό όμως, είναι ανεξάρτητο από το τι μπορούμε εμείς να παρέχουμε. Πάντα θεωρούμε ότι μπορούμε να τα αξιώνουμε όλα, ίσως γιατί το παραμύθι ενυπάρχει στον καθένα μας, για να μας υπενθυμίζει ότι φτιαχτήκαμε για να τα έχουμε όλα. Κάτι έγινε, όμως, και αυτό το ξεχάσαμε στην πορεία της εξέλιξής μας. Το μόνο σίγουρο είναι, προς το παρόν τουλάχιστον, πως δεν υπάρχουν τέλειες σχέσεις, αφού δεν υπάρχουν τέλειοι άνθρωποι. Βαθιά όμως μέσα μας, γνωρίζουμε ποιο θα μπορούσε να είναι το τέλειο για μας. Και κυρίως, ποιο θα μπορούσε να είναι το μοντέλο της τέλειας σχέσης. Η πιο εύκολη ερώτηση που θα μπορούσαν να μας κάνουν, αφού, μέσα από αυτά που δεν αντέχουμε στους άλλους, ανακαλύπτουμε αυτά που θα θέλαμε να έχουμε μέσα από τους ανθρώπους, και περισσότερο, βέβαια, μέσα από τη σχέση με τον ερωτικό μας σύντροφο. Κάθε άνθρωπος όμως είναι μοναδικός, γι’ αυτό και το τέλειο είναι σχετικό. Τι όμως θα σήμαινε αυτό ανάλογα με το ζώδιό του;
ΚΡΙΟΣ
Τέλεια σχέση για τον Κριό σημαίνει, ανά πάσα στιγμή, ο/η σύντροφος να βρίσκεται σε πλήρη διαθεσιμότητα για να τον ακολουθεί και να συμμετέχει σε οτιδήποτε θέλει να κάνει. Περιπέτεια και συνεχείς αλλαγές παραστάσεων. Η εμφάνιση αποτελεί σημαντικό κριτήριο για έναν Κριό. Και βέβαια, σεξουαλική χημεία. Το σεξ ίσως και να λειτουργεί ως το πιο σημαντικό κριτήριο για να τον φέρει κοντά ή να τον απομακρύνει από το τέλειο πρότυπο που θεωρεί εκείνος, όσον αφορά αυτό το τεράστιο κεφάλαιο που λέγεται σχέση. Το χιούμορ και το κοινωνικό πρεστίζ, όπως επίσης και η οικονομική ισχύς του/της συντρόφου είναι σημαντικά γι’ αυτόν στοιχεία. Παρότι -και μέσα από τον ανώριμο τρόπο σκέψης και συμπεριφοράς του Κριού- η τέλεια σχέση είναι εφικτή, παρ’ όλα αυτά όμως, ελάχιστα πράγματα, από την πλευρά του, είναι διατεθειμένος να κάνει προκειμένου να την πετύχει.
ΤΑΥΡΟΣ
Ο ρεαλιστής και πρακτικός Ταύρος, σίγουρα, δεν πιστεύει πως υπάρχει τέλεια σχέση, και ούτε βέβαια την περιμένει. Για εκείνον τα πράγματα είναι πολύ απλά. Σύντροφος που να τον αποδέχεται όπως είναι, χωρίς καν να σκεφτεί να μπει στη διαδικασία να τον αλλάξει. Κάτι που θα εφαρμόσει και ο ίδιος άλλωστε, σεβόμενος, από την πρώτη στιγμή, τις ιδιαιτερότητες του άλλου. Δυνατή χημεία στο σεξ, καλό φαγητό, και προπάντων αυτονομία στη σχέση. Ο ωραίος και αισθησιακός Ταύρος θα δώσει ιδιαίτερη έμφαση στην εμφάνιση του/της συντρόφου, ώστε να μπορεί να του κρατά ζωντανή την επιθυμία του για εκείνον. Η αποκλειστικότητα, επίσης, προβάλλεται ως το πιο ισχυρό ίσως αίτημα για έναν Ταύρο, περισσότερο όμως αυτό αφορά τους άλλους παρά εκείνον. Να μπορεί να βιώνει την ασφάλεια μέσα από τη σχέση, αισθανόμενος ως ό, τι πιο σημαντικό για τη ζωή του άλλου.
ΔΙΔΥΜΟΙ
Να του κάνεις όλα τα χατίρια. Αυτό είναι το πιο σημαντικό για τον αιώνιο έφηβο του ζωδιακού. Να μπορείς συνεχώς να ανταποκρίνεσαι σε όλα όσα ζητάει, και σε κάποιες περιπτώσεις πριν ακόμα τα ζητήσει. Εάν κάποιος αναζητά το τέλειο για τον εαυτό του, το καλύτερο θα ήταν να ζήσει πλάι σ’ έναν Δίδυμο. Μέσα από την προσπάθειά του να τον αλλάξει, το μόνο που θα καταφέρει είναι να αλλάξει τον εαυτό του. Σε σημείο που ούτε και ο ίδιος να μην το πιστεύει. Να κρατάς συνεχώς το κανάλι της επικοινωνίας ανοιχτό, ώστε ανά πάσα στιγμή να μπορεί να επικοινωνήσει μαζί σου, να βρίσκεσαι σε ετοιμότητα, ώστε τον ακολουθείς στις μετακινήσεις, στις κοντινές και μακρινές, και να βρεις έναν τρόπο ώστε συνεχώς να του υπενθυμίζεις πόσο σπουδαίος είναι για τη ζωή σου. Να είσαι πρόθυμος να δώσεις τα πάντα και με την ίδια προθυμία βέβαια να ζητάς τα ελάχιστα έως και καθόλου. Τότε, να ξέρεις πως βιώνει μαζί σου την τέλεια σχέση.