Στυτική Δυσλειτουργία : Έτσι θα αυξήσετε την αντοχή σας στο σεξ!

Στυτική Δυσλειτουργία : Έτσι θα αυξήσετε την αντοχή σας στο σεξ!

Μέχρι και ένας στους τρεις άνδρες μπορεί να επηρεαστεί από πρόωρη εκσπερμάτιση ή στυτική δυσλειτουργία σε κάποια στιγμή στη ζωή του, σύμφωνα με την κλινική Mayo.

στυτική δυσλειτουργία

Η πρόωρη εκσπερμάτιση συμβαίνει όταν ένας άντρας φτάνει σε οργασμό πολύ γρήγορα ή πολύ νωρίτερα από την σύντροφό του.

Η στυτική δυσλειτουργία συμβαίνει όταν ένας άντρας είναι σεξουαλικά ερεθισμένος, αλλά το πέος του δεν γεμίζει με αρκετό αίμα για να προκαλέσει πλήρη στύση, ή όταν εκείνος δεν μπορεί να διατηρήσει την στύση του για αρκετό χρόνο προκειμένου να ολοκληρώσει μια σεξουαλική πράξη.

> Πέτυχε καλύτερες επιδόσεις στο σεξ με 3 παράδοξους τρόπους…!!!

Πολλές φορές οι άντρες αισθάνονται αμηχανία, όταν έχουν δυσκολία παραγωγής και διατήρησης της στύσης, ή όταν εκσπερματώνουν πολύ νωρίς. Επειδή η σεξουαλική αντοχή θεωρείται συχνά ως μέτρο της σεξουαλικής ικανοποίησης και απόλαυσης.

Σύμφωνα με την δρ R. Y. Langham από το πανεπιστήμιο Capella στις ΗΠΑ, η τακτική σωματική άσκηση είναι ευεργετική για την αύξηση της σεξουαλικής αντοχής. Αλλά η υγιεινή διατροφή μπορεί να παίξει ακόμα πιο σημαντικό ρόλο.

Βάλτε στο διατροφικό σας πρόγραμμα βατόμουρα, σύκα, ωμά στρείδια, φιστίκια, σκόρδο, μπανάνες και σοκολάτα. Θα διαπιστώσετε ότι θα αυξήσετε την σεξουαλική σας αντοχή σε σημαντικό βαθμό.

Πηγή: http://www.onmed.gr/sexoualikothta/item/327653-etsi-tha-afksisete-tin-antoxi-sas-sto-seks#ixzz3W5BBqg45