5 ΠΟΛΥ περίεργα πράγματα που παχαίνουν!!!

5 ΠΟΛΥ περίεργα πράγματα που παχαίνουν!!!

Κι όμως, το ίντερνετ παχαίνει!!!

22481588_o_GISELE_BEACH_BODY_facebook.limghandler

1. Το να καθυστερείς να πάρεις πτυχίο!
Έρευνα του Journal of Health and Social Behavior έδειξε πως εκείνοι που παντρεύονται πριν πάρουν το πτυχίο τους είναι 65 τοις εκατό πιο πιθανό να γίνουν παχύσαρκοι αργότερα στη ζωή τους από εκείνους που τελείωσαν το πανεπιστήμιο στην ώρα του. Μην βιάζεσαι να Τον βρεις λοιπόν.
2. Το παθητικό κάπνισμα
Ενώ κάποιοι καπνίζουν για να ελέγχουν καλύτερα το βάρος τους, εκείνοι που είναι εκτεθειμένοι στον καπνό δεν είναι και τόσο τυχεροί. Έρευνα του American Journal of Physiology: Endocrinology and Metabolism ανακάλυψε πως το παθητικό κάπνισμα ενεργοποιεί κάποιες κυτταρικές αλλαγές που σε κάνουν πιο επιρρεπή στην παχυσαρκία.
3. Οι συνταγές που βλέπεις στην τηλεόραση
Μπορεί να δείχνουν λαχταριστά όλα τα γλυκά που βλέπεις στις μαγειρικές εκπομπές στην τηλεόραση και στο internet, αλλά σύμφωνα με έρευνα που δημοσιεύθηκε στο Appetite, εκείνοι που δανείζονται συχνά συνταγές από sites και εκπομπές είναι πολύ πιο πιθανό να πάρουν κιλά.
4. Οι χαρούμενες σχέσεις
Τελικά όντως ο έρωτας περνάει από το στομάχι. Έρευνα του Health Psychology, έδειξε πως τα ζευγάρια που τα πάνε καλά στη σχέση τους δεν αγχώνονται πια για το αν θα δείχνουν ελκυστικοί όχι, για αυτό και παρατάνε την άσκηση και την καλή διατροφή.
5. Η υπερβολική χρήση του internet
Έρευνα του The Journal of Pediatrics, έδειξε πως όσο περισσότερο χρόνο σπαταλάς online τόσο πιο πιθανό είναι να παχύνεις. Αν πχ κάνεις scroll στο news feed σου όλη μέρα το πιο πιθανό είναι ότι ταυτόχρονα ΔΕΝ θα κάνεις γυμναστική, θα τρως πατατάκια, σοκολάτες κλπ, και θα καταλήξεις να κοιμηθείς στις 3 το βράδυ χαζεύοντας φωτογραφίες από τις διακοπές των φίλων σου (true story).