Αυτόφωρο για τους διευθυντές διοικητικών υπηρεσιών των ΑΕΙ, αν δεν παραδώσουν τις λίστες της διαθεσιμότητας

Την ίδια ώρα, σε εκδηλώσεις αντί εγγραφών πρωτοετών καλούν τα πανεπιστήμια τους φοιτητές

Ασφάλεια αυτοκινήτου και μηχανής στην καλύτερη τιμή της αγοράς από την insurancemarket. ΠΑΤΗΣΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΣ ΤΙΣ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ!

Λήγει την Τετάρτη η προθεσμία προς τις διοικήσεις των πανεπιστημίων, για να στείλουν τα στοιχεία στο ΑΣΕΠ με τους διοικητικούς υπαλλήλους προς διαθεσιμότητα, ενώ έχει σταλεί σχετική εντολή στις διοικητικές υπηρεσίες.

Σύμφωνα με την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί ύστερα από την παραγγελία του υπουργού Παιδείας, Κωνσταντίνου Αρβανιτόπουλου, που διαβίβασε στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου προς τα ΑΕΙ, για να παραδώσουν τα στοιχεία των διοικητικών τους υπαλλήλων, ώστε να προχωρήσει η διαδικασία της διαθεσιμότητας, η διαδικασία που θα κινηθεί θα είναι αυτή του αυτόφωρου, όχι προς τους πρυτάνεις, αλλά προς τους διευθυντές των διοικητικών υπηρεσιών, εάν αύριο δεν παραδώσουν τις λίστες.

Η παραγγελία του υπουργού κοινοποιήθηκε προς τα πανεπιστήμια και εστάλη και στις αρμόδιες Εισαγγελίες Πλημμελειοδικών Αθηνών, Θεσσαλονίκης, Πατρών, Ηρακλείου, Ιωαννίνων και Θεσσαλίας.
Την ίδια ώρα, σε εκδηλώσεις αντί εγγραφών πρωτοετών καλούν τα πανεπιστήμια τους φοιτητές.
Οι εκδηλώσεις πραγματοποιούνται στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο και στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, με τους πρωτοετείς φοιτητές να πηγαίνουν στα πανεπιστήμια, όχι για να υποβάλουν τα δικαιολογητικά τους, προκειμένου να αποκτήσουν την πολυπόθητη φοιτητική ιδιότητα, αλλά για να ακούσουν τα περί σημασίας των πανεπιστημίων στην κρίση.
H απεργιακή Επιτροπή του ΕΜΠ ενημερώνει ότι οι Σύλλογοι εργαζομένων φοιτητών και καθηγητών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου προσκαλούν τους πρωτοετείς φοιτητές του Ιδρύματος σε εκδήλωση υποδοχής, με θέμα «Η σημασία του Ε.Μ.Π. στην Ελληνική Κοινωνία και η σημερινή κρίση».
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2013 στην Αίθουσα Τελετών
του Κτηρίου Διοίκησης στην Πολυτεχνειούπολη Ζωγράφου, στις 11:00 π.μ.Σχετικά με τις εγγραφές των πρωτοετών φοιτητών, λειτουργεί καθημερινά
(εκτός Σαββάτου και Κυριακής) γραμμή ενημέρωσης στο τηλέφωνο 2107723660, με ώρες λειτουργίας 10.00-13.00.
Την ίδια ημέρα στις 12 το μεσημέρι, στη Μεγάλη Αίθουσα του Πανεπιστημίου
(Προπύλαια, Πανεπιστημίου 30), πραγματοποιείται εκδήλωση υποδοχής και ενημέρωσης
των πρωτοετών φοιτητών και φοιτητριών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Την εκδήλωση συνδιοργανώνουν ο Σύλλογος Διδακτικού Προσωπικού της Φιλοσοφικής Σχολής, ο Σύλλογος Διδασκόντων της Σχολής Θετικών Επιστημών, ο Σύλλογος Διδακτικού, Ερευνητικού και Εκπαιδευτικού Προσωπικού του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Ε.Κ.Π.Α. και ο Σύλλογος Διοικητικού Προσωπικού του Ε.Κ.Π.Α.
7004028E3655ADCD1E6760BAEF58EFBC