Τα μέτρα ασφαλείας στο ντέρμπι «αιωνίων»

Τα μέτρα ασφαλείας στο ντέρμπι «αιωνίων»

Μεγάλο ματς έχουμε το ερχόμενο Σάββατο στο ΟΑΚΑ, ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό, που αναμένεται να κρίνει την πρώτη θέση της φετινής Basket League.

diamantidis-spanoulis
Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Κατόπιν της σύσκεψης της 29ης Απριλίου 2015 για τα μέτρα τήρησης της τάξης κατά τη διεξαγωγή του αγώνα καλαθοσφαίρισης για την 24η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1 Εθνικής κατηγορίας ανδρών μεταξύ των ομάδων ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΟ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ το Σάββατο 2.5.2015 και ώρα 19.00 στο κλειστό γυμναστήριο ΟΑΚΑ, στην οποία συμμετείχαν ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Βορειοανατολικής Αττικής, Ταξίαρχος Κωνσταντής Πέτρος και το επιτελείο του, ο εκπρόσωπος της ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΟ Γεωργαντής Μιχαήλ, ο εκπρόσωπος της ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ Ζαχαρόπουλος Κωνσταντίνος, ο εκπρόσωπος του ΕΣΑΚΕ Κονδύλης Γεώργιος, ο εκπρόσωπος της ΔΕΑΒ Αγγέλου Κωνσταντίνος, οι εκπρόσωποι της διοίκησης του ΟΑΚΑ Βαλασιάδης Δημήτριος και Καπώνη Ιουλία και λοιπών υπηρεσιακών παραγόντων, αποφασίστηκαν μεταξύ άλλων:

*Από την ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ θα εκδοθούν 17.700 εισιτήρια για τον εν λόγω αγώνα.

*Για την είσοδο των φιλάθλων της ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΟ στο ΟΑΚΑ θα χρησιμοποιηθούν οι θύρες 3, 7, 11, 14, 15, 25, 27, 29, 40&46 και θα καταλάβουν τις θέσεις στις αντίστοιχες θύρες για τις οποίες έχουν προμηθευτεί εισιτήριο, καθώς και αυτές των VIP 1 & 2.

*Για την εξασφάλιση ομαλής τέλεσης της αθλητικής συνάντησης και για τη διαφύλαξη της δημόσια τάξης, προστασία αθλητών, παραγόντων, διαιτητών κ.λ.π., θα παραμείνουν κενές φιλάθλων: α. Οι θέσεις των πτυσσόμενων τμημάτων 103β, 105β & 107 β. β. οκτώ σειρές καθισμάτων επί 38 θέσεις στα τμήματα 134β, 136β, και 138 β γ. η πρώτη σειρά καθισμάτων δεξιά και αριστερά της κεντρικής εισόδου στο αγωνιστικό χώρο (φυσούνα- τμήματα 126, 126Α & 126Β).

*Θα τοποθετηθεί διπλό προστατευτικό δίχτυ σε σχήμα γάμα το οποίο θα ξεκινά πίσω από το καλάθι που βρίσκεται στη δυτική πλευρά του κλειστού γυμναστηρίου και θα καταλήγει πίσω από το ύψος της γραμματείας.

*Θα πραγματοποιηθούν αυστηροί προέλεγχοι στους φιλάθλους, ώστε να αποκλειστεί η μεταφορά εντός της εγκατάστασης απαγορευμένων ή άλλων επικίνδυνων αντικειμένων (κέρματα, λέιζερ, καπνογόνα, μπουκάλια κ.α.), καθώς και η απομάκρυνση όσων τυχόν θα στερούνται εισιτηρίων.

*Θα απαγορευτεί η είσοδος στο γυμναστήριο φίλαθλου φέροντα πανό ή πλακάτ με προκλητικό/αντιαθλητικό ή υβριστικό περιεχόμενο.

*Θα απαγορευτεί η είσοδος στο γυμναστήριο φίλαθλου φέροντα κράνος.

*Οι θύρες του ΟΑΚΑ την ημέρα του αγώνα θα ανοίξουν δύο ώρες νωρίτερα, ήτοι την 17.00 ώρα της 2.5.2015».

Share and Enjoy !

0Shares
0 0