Αγγελική Κεμεντζετζίδου: Η Όμορφη φοιτήτρια του ΑΠΘ!!!

Αγγελική Κεμεντζετζίδου: Η Όμορφη φοιτήτρια του ΑΠΘ!!!

Η Αγγελική Κεμεντζετζίδου γεννήθηκε στην Γερμανία και μεγάλωσε στην Θεσσαλονίκη. Είναι 22 ετών και σπουδάζει Φιλοσοφία και Παιδαγωγική στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης.

Κατά καιρούς έχει πάρει μέρος σε διαφημιστικά project, έχει κάνει φωτογραφίσεις, ενώ έχει εργαστεί και στην υποδοχή σε μεγάλο club της Χαλκιδικής.

Η Αγγελική Κεμεντζετζίδου λατρεύει τον χορό και μετανιώνει που άφησε τις σπουδές της, στο κλασικό μπαλέτο, αν και αναπληρώνει αυτό το κενό, με την καινούρια της αγάπη, την γυμναστική.

Μελλοντικός της στόχος, είναι να κάνει ένα καλό μεταπτυχιακό, ή και γιατί όχι ένα δεύτερο πτυχίο στην ψυχολογία.

Η Αγγελική Κεμεντζετζίδου ανήκει στο ζώδιο του Αιγόκερου, και είναι φοιτήτρια στο «Φιλοσοφικό – Παιδαγωγικό στο Α.Π.Θ.», και σε παλιότερη συνέντευξή της είχε δηλώσει ότι στα ενδιαφέροντά της είναι η «γυμναστική, χορός, cinema».

Σιγά-σιγά, και με κάθε βήμα την φορά προχωράει καθώς στους άμεσους στόχους της έχει βάλει την «ολοκλήρωση των σπουδών και μεταπτυχιακού».

Στα συναισθηματικά της δηλώνει ελεύθερη αυτό το χρονικό διάστημα, και θεωρεί ότι μεγάλη στιγμή αδυναμία της είναι «η θέα κάθε είδους γλυκού».

Θα πρέπει επίσης να αναφέρουμε ότι σύμφωνα με τις δηλώσεις της «συνηθίζει να ακούει τα προβλήματα των φίλων της και να τους συμπαραστέκεται», αυτό ίσως συμβαίνει γιατί στα θετικά της είναι «ο ήρεμος και σταθερός χαρακτήρας της».

Όπως είπε όμως «δεν είναι εκδηλωτική» και στην αυτοκριτική της υποστηρίζει ότι «δεν εμπιστεύεται εύκολα τους άλλους, ειδικά στην αρχή μιας γνωριμίας, πράγμα που την κάνει να φαίνεται μερικές φορές σνομπ.

Στην ερώτηση για το αν υπάρχει φλερτ στην εποχή μας απάντησε με ειλικρίνεια ότι «υπάρχει απλά έχει αλλάξει μορφή, γίνεται κυρίως μέσω των social media». Δεν αντέχει το αδιάκριτο και αγενές φλερτ, ενώ είναι πιο δεκτική στην έξυπνη και με χιούμορ προσέγγιση.

Μάλιστα είχε εκμυστηρευτεί ότι ακόμα θυμάται το καλύτερο φλερτ που της έχουν κάνει: «κάποιος της έχει στείλει 100 τριαντάφυλλα».

Όσο αφορά ποιο θεωρεί το ιδανικό αρσενικό για να είναι διπλά της απάντησε με κάθε ειλικρίνεια ότι ζητά να είναι «ειλικρινής, ευγενικός, γοητευτικός και με χιούμορ».

Ως αγαπημένο της αξεσουάρ είναι οι «τσάντες» δηλώνει ότι είναι μια κοπέλα που προσπαθεί να ακολουθεί έναν υγιεινό τρόπο ζωής» αλλά στα μειονεκτήματά της θεωρεί πως η «αργεί να ετοιμαστεί στα ραντεβού της

Στο τέλος της συνέντευξή της έκλεισε με τρεις ευχές της που υποδηλώνουν την ποιότητα του χαρακτήρα της: «να σταματήσουν οι άνθρωποι να πληγώνουν ο ένας τον άλλο, να πραγματοποιηθούν όλα τα όνειρα της και να βλέπει γύρω της ευτυχισμένους ανθρώπους.

Δείτε την Αγγελική Κεμεντζετζίδου στο Facebook και στο Ιnstagram

Απολαύστε τις φωτογραφίες της που ακολουθούν:

Αγγελική ΚεμεντζετζίδουΑγγελική ΚεμεντζετζίδουΑγγελική ΚεμεντζετζίδουΑγγελική ΚεμεντζετζίδουΑγγελική ΚεμεντζετζίδουΑγγελική ΚεμεντζετζίδουΑγγελική ΚεμεντζετζίδουΑγγελική ΚεμεντζετζίδουΑγγελική ΚεμεντζετζίδουΑγγελική ΚεμεντζετζίδουΑγγελική ΚεμεντζετζίδουΑγγελική ΚεμεντζετζίδουΑγγελική ΚεμεντζετζίδουΑγγελική ΚεμεντζετζίδουΑγγελική ΚεμεντζετζίδουΑγγελική ΚεμεντζετζίδουΑγγελική ΚεμεντζετζίδουΑγγελική ΚεμεντζετζίδουΑγγελική ΚεμεντζετζίδουΑγγελική ΚεμεντζετζίδουΑγγελική ΚεμεντζετζίδουΑγγελική ΚεμεντζετζίδουΑγγελική ΚεμεντζετζίδουΑγγελική ΚεμεντζετζίδουΑγγελική ΚεμεντζετζίδουΑγγελική ΚεμεντζετζίδουΑγγελική Κεμεντζετζίδου