Πόσο εύκολα λέει το κάθε ζώδιο …σ’αγαπώ;

Πόσο εύκολα λέει το κάθε ζώδιο …σ’αγαπώ;

Σ’ αγαπώ…

Ποια ζώδια παραδέχονται τα συναισθήματά τους; Πόσο εύκολο ή δύσκολο είναι για κάθε ζώδιο να πει το «σ’ αγαπώ»; Να το πιστέψεις ή όχι ότι σε αγαπά;

Διάβασε το ζώδιο του ατόμου που σε ενδιαφέρει και μάθε όλη την αλήθεια.

ΚΡΙΟΣ

«Πρώτα θα του πεις εσύ ότι τον αγαπάς»
Ο εγωιστής και παρορμητικός Κριός περιμένει πρώτα από εσένα να κάνεις τις ερωτικές σου δηλώσεις. Δεν του είναι καθόλου εύκολο να σου πει «σ’ αγαπώ», γιατί φοβάται ότι στη συνέχεια θα πάρεις θάρρος και θα τον καταπιέσεις ή θα του στερήσεις την ελευθερία δράσης του. Έτσι λοιπόν ένας Κριός, θέλει και περιμένει από εσένα να ακούσει ότι τον αγαπάς, ωστόσο είναι πολύ βασικό για αυτόν η εξομολόγησή σου να βασίζεται στην ειλικρίνεια…Προσοχή όμως, γιατί αν του πεις νωρίς το σ’αγαπώ, είναι πολύ πιθανό να θεωρήσει στη συνέχεια δεδομένα τα συναισθήματά σου και να πέσει πιο εύκολα στην ρουτίνα. Συμπερασματικά λοιπόν, δείξε την αγάπη σου με πράξεις και άφησε τις μεγάλες δηλώσεις να βγουν αυθόρμητα και ειλικρινά την κατάλληλη στιγμή. Μην περιμένεις από τον ίδιο να ακούσεις εύκολα το «Σ’αγαπώ». Θα το πει όταν έχουν πέσει όλες οι άμυνες του!

ΤΑΥΡΟΣ

«Όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή, θα σου πει το σ΄αγαπώ»
Αφού περάσει καιρός, το σκεφτεί καλά και το πάρει απόφαση ότι χωρίς εσένα δεν μπορεί, ότι εσύ γεμίζεις την καρδιά του και ομορφαίνεις την κάθε στιγμή της ζωής του θα σου πει το σ’αγαπώ και τότε πραγματικά θα το εννοεί. Ο Ταύρος παραδέχεται τα συναισθήματά του, αφού πρώτα βεβαιωθεί για αυτά. Δεν του αρέσει να εκτείθεται και να λέει λόγια που δεν τα εννοεί, απλά για να σε κάνει να χαρείς. Όταν λοιπόν φτάσει η κατάλληλη στιγμή θα δημιουργήσει μία πολύ ρομαντική ατμόσφαιρα και θα σου κάνει την αισθηματική του εξομολόγηση. Αν όμως αυτή η στιγμή αργεί και εσύ θέλεις να πάρεις την πρωτοβουλία να πεις πρώτα το σ’αγαπώ, φρόντισε να έχεις δείξει πρώτα με τις πράξεις σου την αγάπη σου και προπάντων μην πιέσεις το Ταυράκι να σου πει και αυτό από την πλευρά του ότι σε αγαπά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

«Είναι καλός στα λόγια… μην ξεχνάς όμως ότι αυτό που μετρά είναι η ουσία»
Ο Δίδυμος έχει τον τρόπο να χειρίζεται άψογα τον προφορικό λόγο χρησιμοποιώντας λέξεις, φράσεις και δηλώσεις που θα σε συναρπάσουν. Μπορεί να σου πει ότι σε αγαπά από τα πρώτα στάδια της σχέσης σας, απλά γιατί εκείνη την στιγμή το ένιωσε και το εννοούσε. Δεν χρειάζεται όμως να πάρεις τις μετρητοίς τη δήλωσή του, γιατί πολύ απλά έχεις να κάνεις με το αιώνιο παιδί του ζωδιακού. Το ίδιο εύκολα που θα σου πει το σ’αγαπώ, το ίδιο εύκολα μπορεί να το ξεχάσει κιόλας. Για αυτό να θυμάσαι πως αυτό που μετρά είναι η ουσία και όχι τα λόγια. Απόλαυσε λοιπόν το λεκτικό παιχνίδι με τον Δίδυμο χωρίς να δίνεις και τόσο μεγάλη βάση. Όταν έρθει η σωστή ώρα, ο Δίδυμος θα σου δείξει την αγάπη του, τόσο με τα λόγια του, όσο και με τις πράξεις του.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

«Σ’αγαπώ σε όλες τις λέξεις»
Ο τρυφερός και αγαπησιάρης Καρκίνος όταν νιώσει ζεστασιά, συντροφικότητα και οικειότητα προς τον σύντροφό του, δεν διστάζει να παραδεχθεί τα συναισθήματά του και να πει το σ’αγαπώ, το οποίο θα πηγάζει κιόλας από τα βάθη της καρδιάς του. Ο Καρκίνος αγαπά εύκολα και δίνεται απεριόριστα, ωστόσο αν σου πει αυτή την όμορφη, μαγική λέξη να ξέρεις ότι θα έχει και απαιτήσεις από εσένα. Δεν σημαίνει ότι ντε και καλά θα θέλει να του πεις και εσύ ότι τον αγαπάς, αλλά τουλάχιστον θα θέλει με τον τρόπο σου να του το δείξεις. Αν παρόλα αυτά δεν σου ανοίγεται συναισθηματικά και δεν σου έχει πει ακόμα το σ’αγαπώ, τότε ίσως θα πρέπει με κάποιο τρόπο να καταφέρεις να κερδίσεις την εμπιστοσύνη του πρώτα, προκειμένου να σου εκφράσει με τα λόγια του όσα αισθάνεται. Δεν θέλει κόπο λοιπόν αλλά τρόπο! Από την στιγμή που θα πει το σ’αγαπω, θα το εννοεί και θα σου έχει δοθεί ολοκληρωτικά.

ΛΕΩΝ

«Θα σου πει ότι σε αγαπά, για να το ακούσει κιόλας»
Ένα περήφανο Λιοντάρι προσμένει πώς και πώς την ώρα που θα του εκφράσεις τα συναισθήματά σου και θα του πεις ότι το αγαπάς. Ο υπέρμετρος ενθουσιασμός του μπορεί να τον παρασύρει να σου τάξει λαγούς με πετραχήλια και να σου πει ότι θα σε αγαπά για πάντα. Δεν σημαίνει ότι δεν θα το εννοεί. Τρέφει αισθήματα για σένα, αλλά θα υπερβάλει κιόλας αρκετά γιατί πολύ απλά έτσι είναι το στιλ του! Αν εσύ από την πλευρά σου, δεν του εκφράσεις με τον ίδιο έντονο τρόπο τα δικά σου αισθήματα να ξέρεις ότι θα αρχίσει παιχνιδιάρικα και ναζιάρικα να σε ρωτά «Με αγαπάς λιγάκι»; Αν και εκεί δεν βρεις το θάρρος να του πεις το σ’ αγαπώ, να ξέρεις ότι θα πληγώσεις τον εγωισμό του.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

«Θα σε παιδέψει για να σου πει ότι σε αγαπά»
Με έναν Παρθένο μπορεί να συζητάς για ώρες, να κουβεντιάζεις το κάθε τι με όλες τις λεπτομέρειες, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι ο ίδιος θα μπορεί εύκολα να κουβεντιάσει μαζί σου και τα συναισθήματα που τρέφει για σένα. Είναι της άποψης πως η αγάπη δεν εκφράζεται με τα λόγια αλλά με τις πράξεις, για αυτό και αποφεύγει να χρησιμοποιεί τη φράση «σ’ αγαπώ», γιατί της δίνει πολύ μεγάλη αξία. Τη θεωρεί ιερή και προτιμά με άλλους τρόπους να δείχνει ότι υπάρχει αγάπη. Θα σε φροντίσει, θα σε προσέξει, θα σε έχει στα όπα – όπα όμως για να σου πει το σ’αγαπώ θα περάσει καιρός. Αν του το πεις εσύ πρώτα, να ξέρεις ότι θα πρέπει να δώσεις και τα επιχειρήματά σου για να τον πείσεις ότι πράγματι το εννοείς.

ΖΥΓΟΣ

«Λέει αυτό που αισθάνεται την κάθε στιγμή»
Μην παραξενευτείς αν ο Ζυγός σου πει ότι σε αγαπά από τον πρώτο μήνα της σχέσης σας, όμως δεν χρειάζεται να τον πάρεις και τόσο πολύ στα σοβαρά, γιατί αλλάζει πολύ γρήγορα άποψη και φυσικά στον έρωτα είναι αρκετά επιπόλαιος. Όταν έχει μία σχέση εκφράζεται αυθόρμητα και δημιουργεί ένα πολύ τρυφερό αγαπησιάρικο κλίμα ανάμεσα σε αυτόν και στον σύντροφό του. Λέει συχνά το σ’αγαπώ και να ξέρεις ότι δεν θα το έχει πει μόνο σε σένα. Ομολογεί αυτό που αισθάνεται εκείνη τη στιγμή. Αυτό δεν σημαίνει ότι λέει ψέματα, αλλά ότι αντιμετωπίζει τα αισθηματικά του κάπως πιο επιφανειακά. Ωστόσο, όταν μία σχέση διατηρείται καιρό τότε θα χορτάσεις να ακούσεις το σ’αγαπώ και θα το εννοεί από όλες τις πλευρές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

«Δεν σ’αγαπώ… σε λατρεύω»
Ο μυστήριος, ερωτευμένος Σκορπιός δεν θα σου πει ότι σε αγαπά, θα σου πει όμως ότι σε λατρεύει, γιατί έχει έναν δικό του τρόπο να αντιλαμβάνεται την αγάπη. Από τη στιγμή που θα αποφασίσει να είστε μαζί να ξέρεις ότι δεν πρόκειται να βάλει όρια στα αισθήματά του. Μπορεί να σου κρύψει το μέγεθος των συναισθημάτων του, όμως θα σου εκδηλώσει την παθιασμένη αγάπη που τρέφει για σένα. Προσοχή όμως, γιατί για έναν Σκορπιό η αγάπη είναι πολύ κοντά με το μίσος και αν διαψεύσεις τις προσδοκίες του μπορεί πολύ εύκολα να σου δείξει και την άλλη όψη του νομίσματος. Να πιστέψεις λοιπόν το σ’αγαπώ του Σκορπιού, όμως για να του το πεις εσύ θα πρέπει να του το αποδείξεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

«Απα πα πα… εγώ δεν λέω τέτοια πράγματα»
Δεν τα πάει πολύ καλά με τη λέξη σ’αγαπώ ο Τοξότης, αφενός μεν φοβάται τις δεσμεύσεις, αφετέρου ξέρει πολύ καλά ότι μπορεί πολύ εύκολα να αλλάξει άποψη. Για να σου πει λοιπόν ότι τρέφει αισθήματα για σένα θα πρέπει να έχει περάσει αρκετός καιρός και να έχει καταφέρει πρώτα να παραδεχτεί στον ίδιο του τον εαυτό το πώς αισθάνεται για σένα και σίγουρα αυτό δεν είναι κάτι εύκολο για τον Τοξότη. Μην τον πιέσεις να σου πει κάτι, που ναι μεν μπορεί να το αισθάνεται, αλλά φοβάται να το ομολογήσει, γιατί θα πιεστεί και θα αρχίσει να ξεφεύγει και να πιέζεται! Όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή που θα ρίξει όλες τις άμυνες του θα σου πει το σ’αγαπώ και δεν θα θέλει στη συνέχεια να φύγεις από το πλάι του!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

«Δεν αγαπά εύκολα …»
Για να υπάρξει αγάπη για τον λογικό Αιγόκερω θα πρέπει να τηρούνται οι κατάλληλες προϋποθέσεις. Μπορεί να είναι ερωτευμένος, να σε θέλει στη ζωή του, αλλά μην σου έχει ομολογήσει ότι σε αγαπά. Μην σε στεναχωρεί το ότι δεν ακούς τη λέξη. Δώσε του το χρόνο του να εκφραστεί, γιατί για αυτόν είναι κάτι δύσκολο. Η φράση «σ’αγαπώ» είναι πολύ σημαντική για τον Αιγόκερω και θεωρεί ότι δεν πρέπει να λέγεται πολλές φορές γιατί χάνει την αξία της. Μην του πεις λοιπόν και εσύ από την πλευρά σου ότι τον αγαπάς, αν και εφόσον δεν έχει βεβαιωθεί πρώτα ότι όντως θέλεις να παραμείνει στη ζωή σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

«Αγαπά όλο τον κόσμο»
Ο απρόβλεπτος και εκρηκτικός Υδροχόος θα σου πει από την πρώτη στιγμή ότι σε αγαπά, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι σε αγαπά με τον τρόπο που εσύ φαντάζεσαι ή εσύ θα ήθελες. Αγαπά όλο τον κόσμο και στην πραγματικότητα έχει συναισθήματα αγάπης για όλους τους ανθρώπους που έχει μέσα στη ζωή του. Έτσι λοιπόν αβίαστα του βγαίνει η φράση «σ’ αγαπώ», χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα είναι για πάντα ή ότι έχει πάρει την απόφαση να είστε για πάντα μαζί! Στην αντίθετη περίπτωση, που ο Υδροχόος δεν λέει το σ’αγαπώ είναι όταν δεν έχεις καταφέρει ακόμα να τον φέρεις κοντά σου και δεν σου έχει ανοιχτεί ως άνθρωπος. Κέρδισε πρώτα τη φιλία του και μην επιμένεις να ακούσεις αυτό που σου αρέσει, γιατί μην ξεχνάς ότι ο Υδροχόος είναι και αρκετά αντιδραστικός.

ΙΧΘΕΙΣ

«Αγαπά από την πρώτη στιγμή»
Το γλυκό Ψαράκι όταν ξεκινά μία σχέση νιώθει αλλά και εκφράζει την αγάπη του από την πρώτη στιγμή. Λέει το σ’αγαπώ από το ξεκίνημα της σχέσης και το αισθάνεται, το πιστεύει αλλά και το υποστηρίζει. Μπορεί να σου πει ότι πρώτη φορά αισθάνεται έτσι, ότι πρώτη φορά αγαπά, όμως εσύ καλύτερα να κρατήσεις μικρό καλάθι γιατί το Ψαράκι κάθε φορά που είναι σε μία σχέση νιώθει ότι ζει για πρώτη φορά το κάθε συναίσθημα! Αν δεν του ανταποδώσεις τα συναισθήματά σου, τότε να ξέρεις ότι θα υποστείς τα μούτρα του και τα ξεσπάσματά του, γιατί το γλυκό Ψαράκι θέλει να αισθάνεται ότι δίνει αλλά και παίρνει αγάπη. Κάνε Like και εσυ για να τα βλέπεις πρώτος!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA