Ταμείο με ευρωπαικο φόντο…(Leobet)

images1

Γεια σας φίλοι μου. Ημέρα χαράς για το blog μας χθες καθώς πιάσαμε το…απόλυτο με 6 στα 6 και δώσαμε 139 απόδοση.Το έχουμε ξαναπεί πως ήρθαμε για να μείνουμε…Ας κοπάσουν οι πανηγυρισμοί γιατί τώρα έχουμε δουλειά,έχουμε γιουροπα λιγκ 15 μέρες περίπου πριν αρχίσει η επίσημη στοιχηματικη σαιζόν.

Μεγάλο το σημερινό κουπόνι για τα δεδομένα της εποχής,με αρκετές γνωστές αλλά και πολλές άγνωστες ομάδες.


Το πρώτο παιχνίδι που θα προτείνω σήμερα είναι ο άσσος της Καραμπαγκ με αντίπαλο την Πολωνική Πιαστ Γκλιβιτσε.Στον προηγούμενο γύρο η Καραμπαγκ απέκλεισε την Μεταλουργκ Σκοπίων χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.Έχει καλή έδρα,έχει ρυθμό γιατί εχει ήδη επίσημα παιχνίδια ενώ η φιλοξενούμενη είναι σε περίοδο προετοιμασίας.Πιστεύω πως ο άσσος στο 1.95 έχει αξια.

Το δεύτερο παιχνίδι για σήμερα ειναι ο άσσος της Ντιναμο Μινσκ με την Λοκομορτιβ Ζαγκρεμπ.Στον προηγούμενο γύρο η Ντιναμο έκανε επίδειξη δύναμης απέναντι στην άσημη Κρουογια.Κατέληξα στον άσσο διότι η Ντιναμο είναι σαφώς πιο έτοιμη γιατί το πρωτάθλημα στην Λευκορωσία μετράει ήδη 17 αγώνες σε αντίθεση την Κροατία που είναι στην πρεμιέρα.Επίσης το ροστερ της γηπεδούχου είναι ποιοτικά καλύτερο από της Λοκομοτιβ.Ο άσσος αυτη την στιγμή κινείτε στο 1.90 παρ’οτι άνοιξε στο 2.20.Σίγουρα δεν είναι στοιχηματικη ευκαιρία το 1.90 αλλά θα το κρατήσω.

Αυτό θα είναι το παιχνίδι μου σήμερα…Είχα τσεκάρει και 3 μεγάλα παιχνίδια αλλά τελικά δεν θα τα παίξω.Δεν θέλω να ανοίγομαι αυτή την εποχή,είπαμε έχουμε περίοδο προετοιμασίας.Επειδή ομως ξέρω πως κάποιοι κυνηγούν τις εκπλήξεις στα προκριματικά ας κοιτάξουν το Χ2 της Λινφιλντ (5.45) , το 2 της Ιντερ Μπακου (5.79) και το 2 της Χονβεντ (5.04)…Τα ξαναλέμε το σαββατο…

Για τελευταίες στοιχηματικές ειδήσεις επισκεφθείτε το http://leobet1x2.blogspot.gr/

 

ΚΑΡΑΜΠΑΓΚ – ΠΙΑΣΤ ΓΚΛΙΒΙΤΣΕ       ( 1 )                 1.95 (GOALBET)

ΝΤΙΝΑΜΟ ΜΙΝΣΚ – ΛΟΚ.ΖΑΓΚΡΕΜΠ  ( 1 )                 1.90 (GOALBET)