Αντετοκούνμπο – Σε αγώνα της Κ15 του Ολυμπιακού ο ατζέντης του

Αντετοκούνμπο – Σε αγώνα της Κ15 του Ολυμπιακού ο ατζέντης του

Δείτε την εκπομπή

Ο Ηλίας και ο Γιώργος Πάνου είναι οι εκπρόσωποι του Γιάννη Αντετοκούνμπο στην Ελλάδα και έχουν από κοινού την εταιρεία UPGR8, που ειδικεύεται στο αθλητικό management.

Η εταιρεία θέλει να επεκτείνει το πελατολόγιο και τη δράση της και, για το σκοπό αυτό, ο πρώτος εκ των δύο βρέθηκε στο γήπεδο της Προοδευτικής, όπου παρακολούθησε από κοντά την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Ατρόμητο, που βρήκε νικητές τους Πειραιώτες με σκορ 3-1.

Ρίχνοντας κάποιος μια ματιά στην ιστοσελίδα της εταιρείας θα δει ότι έχει στον κατάλογό της μερικά από τα κορυφαία ονόματα του ελληνικού αθλητισμού, όπως ο Βασίλης Σπανούλης, ο Νίκος Ζήσης, ο Κωνσταντίνος Μουρίκης, ο Εμμανουήλ Καραλής, ο Θεόδωρος Ιακωβίδης, έχοντας συνεργασίες με ανθρώπους από ένα ευρύ φάσμα αθλημάτων.

Επιδιώκοντας λοιπόν την είσοδο στο ελληνικό ποδόσφαιρο και συγκεκριμένα στων χώρο των Ακαδημιών, επέλεξε να παρευρεθεί στο συγκεκριμένο ματς, για να δει περιπτώσεις παικτών, που ίσως αναμένεται να αποτελέσουν τα πρώτα ονόματα που θα ενταχθούν στο δίκτυό τους, μεγαλόνωντας ακόμα περισσότερο το brand name της εταιρείας.

https://www.to10.gr/podosfero/superleague/1902807/antetokounbo-se-agona-tis-k15-tou-olybiakou-o-atzentis-tou/

Share and Enjoy !

0Shares
0 0